Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakie jeansy

Jakie jeansy na szczuplego mezczyzne?

Polecane posty

Gość Jakie jeansy

Dzien dobry, mam pytanie do szczuplych mezczyzn, a takze do pan znających sie na modzie. Poszukuje jeansow, w których dobrze bedzie wyglądać mezczyzna szczuply rozmiar 34/34. Główny problem to, ze większość spodni "wisi na tylku", chociaz w pasie dobre. Prosze o radę i pomoc. Dzieki:)

Gość Jakie jeansy
Pomocy, nikt nie podpowie?:)

Gość Jakie jeansy
Moze jakas pani w sklepie kiedys doradzi, jednak byliśmy w weekend na zakupach, nic nie wybral. Ma pare par jeansow, są ok, ale teraz chcial jasne. ( szczerze to zazwyczaj chodzi w garniturach do pracy, a po pracy silownia, takze jakies dresy, jeansy to takie weekendowe spodnie) Pani nam doradzila jakies z dużymi kieszeniami, ale to mało efektownie wygladalo. Moze jakis mezczyzna lub chłopak ma podobna budowe i znalazl właściwy typ jeansow. ( przypomnę rozmiar 34/34)

Ja jestem troche tezszy choc szczuply i w Lee nigdy nie mialem problemu z kupnem jeansow, a po samym wejsciu do sklepu zawsze pojawiala sie konsultantka i zawsze potrafila mi dobrze doradzic. Lubie tez chinosy. Moze te mu tez polec.

Gość Jakie jeansy
Very bad boy dzieki, no Lee jeszcze przed nami. Mozesz podac typ spodni jaki kupujesz?, tzn Lee, ale ktore?

Gość Jakie jeansy
Dzieki:) klasyczne chyba tylko wchodzą w grę, On udziałem nie uznaje:)

Gość Jakie jeansy
*udziwnień

Ja tez nie. Lekko poszerzona nogawka na samym dole to nie udziwnienie tylko bardzo popularny kroj. Btw. nie lubie Levisow:) Lee i tylko Lee:)