Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FRUGO1111

PIJE PIWO

Polecane posty

Gość FRUGO1111

I SOBIE MYSLE CO BYM ROBIL GDYBYM BYL PRZYSTOJNY, PEWNIE MIALBYM ODPALONE GG I GADAL Z FAJNĄ LASKĄ :)

Gość hellou
przystojni faceci nie siedzą na gg, tylko załatwiają woje sprawy w realu

Gość FRUGO1111
pewnie masz racje, latają od jednej laski do drugiej :( a ja musze siedziec cale zycie przed kompem

Gość hellou
nie musisz!

Gość FRUGO1111
musze i nie zmienie tego bo jestem brzydki. tylko przystojni faceci tak mogą se latac po kolezankach

Gość FRUGO1111
nie trzeba byc wygadanym bo tylko na wygląd lecą, wystarczy sie troche posmiac i to im sie podoba, potem same pisze do ciebie smsy, nie trzeba sie starac. pelna lista numerow w telefonie a ja se wybierem do ktorej tego wieczora pojade...

Gość FRUGO1111
a brzydki to co, niedosc ze laska z nim nie chce rozmawiac, to nie ma co liczyc na to ze sama do niego napisze, bo konkurencje ma sporą i predzej ta laska sie spotka z jakims przystojniakiem niz z nim.

Gość FRUGO1111
brzydki nie wazne co by gadal to i tak nie bedzie to tak ciekawe jak gdyby to mowil przystojniak, bo laske przyciąga jego wygląd i autoamatycznie slucha przystojniaka a na brzydkiego nie chce sie patrzec i wtedy sie rozmowa nie kreci. tak to wlasnie wyglada

Gość FRUGO1111
czuje ze cos to wszystko trzyma ale nie wiem jak to zmienic, tak jakby czlowiek nie mogl tego dosiegnąc, nie jest wstanie tego zmienic

Gość maziaaaaaaa
tez pije piwo ale mi się kończy -.- chyba trzeba bedzie isc do sklepu :P

Gość FRUGO1111
ty chyba nie masz problemu jak ja, laska zawsze se znajdzie chlopaka ;P

Gość FRUGO1111
ty pakrze wypierdalaj jak ci cos nie pasi

Gość ajanoszebambosze
Ja się nie dziwie że nie masz dziewczyny, jak ty o 9 rano zaczynasz piwo pić :o

Gość FRUGO1111
debilko jedna gdybym mial dziewczyne to bym nie pil. pierw sie chyba smutek wzial a potem alkohol... niektorzy to mają ograniczone myslenie.

Gość maziaaaaaaa
ja mam faceta od 2 lat i jakos tez czasem lubie wypic piwo nie wazne czy rano, wieczorem czy kiedy. I jakos nie widze w tym nic złego ani moj facet. O.o na prawde niektórzy są dziwni :P

Gość FRUGO1111
mazia dokladnie niektorzy to są dziwni. ze ktos nie lubi pic piwa to komu innemu wypomina.. a faceta gdzie poznalas?

Gość maziaaaaaaa
przeprowadzilam sie z miasta na wies nie znalam nikogo i akurat mieszkal pare domow dalej, przyczepil sie strasznie :P ale ja jakos go nie chcialam nie zauroczyl mnie, staral sie rok o mnie i tak juz jestesmy razem. :)

Gość FRUGO1111
oo to niezle. skoro tak to dlaczego go wkoncu zaakceptowalas, nie moglas innego?

Gość maziaaaaaaa
on przestal juz w koncu o mnie zabiegac i zaczal spotykac sie z innymi itp i dopiero wtedy zrozumialam, ze jednak mi na nim zalezy. :) teraz po 2 latach z nim nie wyobrazam sobie byc bez niego :D oby to trwalo jak najdluzej. ;)

Gość FRUGO1111
a jest przystojny?

Gość www.oSilowni.pl
Nie jest takim brzydkim zakompleksionym burakiem jak ty pajacu

Gość maziaaaaaaa
Z początku jak go poznalam nie przyciągał mnie specjalnie wyglądem. Nie jest w sumie baardzo przystojny ale brzydki też nie. Jest przeciętny, ale ważne że dla mnie ma to coś w sobie.

Gość FRUGO1111
wypierdalaj pakerze jebany. mozg se na pakuj smieciu jebany

Gość aaaaaaarwena
przystojnosc, wyglad ma znaczenie tylko w pierwszej chwili, na przyciagniecie jesli sie przekonasz do kogos to wyglad nie ma juz zbyt duzego znaczenia wiec rola urody nie jest tak naprawde jakas mega znaczaca jesli nie masz urody to nie masz przyciagacza, ale to nie jest tak wiele 🖐️

Wygląd nie ma znaczenia . Musisz być wytrwały i już ,albo znależć inny obiekt westchnień , bo może babka nie jest warta! Ładna zaraz ci ucieknie , takie nawet na żartach się nie znają , mają zbyt wysokie mniemanie o sobie ( dodam ,że nie wszystkie ) !!!

Gość FRUGO1111
nawet jesli znajde laske ktora bedzie mną zainteresowana bedzie mnie to meczylo ze jestem brzydki, bo ona tez bedzie miala takie zdanie. nie ma na to leku

Gość FRUGO1111
dobrze powiedziane, to jest lek. ale ja chcialbym zalatwic ten problem zeby miec laski ;//

Gość FRUGO1111
ale dobrze mowisz, musze znalezc inny obiekt westchnien. dobra rada, ciemawe tylko czy na trzezwo bedzie na mnie dzialac