Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość broccoli

Dziewczyny pomóżcie.

Polecane posty

Gość broccoli

Chodzi mi o ćwiczenia fizyczne. Ćwiczę 3 x dziennie taki zestaw. 35 minut SZYBKIEGO marszu na bieżni (takiego na pograniczu truchtu). 20 przysiadów. 20 damskich pompek. 10 minut hula hop. I taki zestaw rano, popołudniu i wieczorem. Do tego dieta 1200 kcal. Czy takie ćwiczenia wystarczą?

ja się wybrałam do NATUR HOUSE , żadnych ćwiczeń , lekka dieta , białe mięso , zamiast cukru słodzik , w pierwszym miesiącu (po 5 tygodniach ) schudłam 9 kg!!!!!!!!! polecam , płacisz tylko za suplement!

Gość broccoli
No ale ja mam trochę do zrzucenia i i nie chcę, by mi skóra wisiała więc muszę ćwiczyć. Nie wiem tylko czy tyle ćwiczeń wystarczy?

Gość broccoli
Nikt tu nie ćwiczy????

Gość pisane z wanny
w zupelnosci wystarczy,zawsze mozesz cos zmienic np jednego dnia wiecej hula hoop np pol godzinki a drugiego cwiczenia na poszczegolne partie,zwlaszcza jesli zaczynasz i poczatkowo moga sie pojawiac zakwasy

Bardzo fajny zestaw ćwiczeń:) Po jakimś czasie możesz go sobie urozmaicać różnymi innymi ćwiczeniami, polecam np. brzuszki. Pozdrawiam.

Gość www.oSilowni.pl
Efekty bedą, ale moze sprawdz cwiczenia na kazde partie ciala, czyli nogi,brzuch, rece, plecy itd

Gość broccoli
Czyli ćwicząc 3 x dziennie taki zestaw będę ładnie chudła? Bo dietę utrzymuję z powodzeniem już 6 tydzień natomiast ćwiczę dopiero od 3 dni. Póki co mam 8 kg na minusie. Czy z ćwiczeniami waga będzie szybciej spadała? Do brzuszków muszę dojrzeć psychicznie. Wybitnie ich nie lubię. :(

Gość broccoli
Może dodać jeszcze skakankę?

Gość pisane z wanny
cwiczenia nie gwarantuja szybszego spadku wagi tylko lepszy wyglad i spadki w pomiarach.moze byc tak ze bedziesz tracila na wadze wolniej ale wymiary poleca,przez rozwoj miesni. nie nakladaj na siebie zbyt wiele bo sie szybko zniechecisz,skakanka jest super ale najlepiej cwiczenai wykonywac naprzemiennie wtedy jest wieksza szansa trwania w cwiczeniach i diecie.

Gość wieeeeemmmmmmmmm
wiem, ze kazdy chcialby schudnac ''na wczoraj'', ewentualnie na jutro, ale moim zdaniem cwiczac az 3 razy dziennie szybko sie zniechecisz, poza tym po kazdym wysilku miesnie powinny sie zregenerowac, mysle, ze jakbys cwiczyla 4-5 razy w TYGODNIU to by w zupelnosci wystarczylo, daj sobie czas, na wadze przybieramy nieraz miesiacami, a nawet latami, wiec i proces odchudzania rozlozmy na dluzszy czas.