Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie bardzo:(:(17643

Pierwsze spotkanie z eks mężem po 2 latach:(Jak sie zachować?

Polecane posty

Proszę pomóżcie mi.Dodam że to z Jego winy się rozstaliśmy.

Gość m,a,s,d
wlozyc na siebie krotka spodniczke mini podniesc noge i olac

Gość malina789
traktuj go ja sasiada. Milo ale na dystans

Gość fdfff
a czemu sie spotykacie? on chce wrocic?

Gość sjcslk
a czemu sie spotykacie? on chce wrocic? a chooj cie to obchodzi nie to jest tematem watku

Nie,raczej nie chce wrócić.Spotkanie wynika z mojej inicjatywy gdyż musimy jedną sprawę załatwić, musi mi jeden dokument podpisać.A dodam że jeszcze nie jesteśmy po rozwodzie ale jak pisałam 2 lata nie żyjemy razem.

Nie choć mimo wszystko nadal darze go wielkim uczuciem.Ale tu nie uczucia są ważne.Bardzo mnie zranił i nie mogę o tym zapomnieć.Nie miałam z nim życia.Chora zazdrość itp..Sama niewiem czego oczekuje po tym spotkaniu,chyba tego by troszkę załował tego co stracił.Mamy dziecko.

Jakieś propozycje?Wiecie co mimo iż minęło tyle czasu ja nadal nie mogę sie za bardzo odnaleźć w tej całej sytuacji.To naprawde przyprawia mi dużo stresu.

Nie chcecie mi pomóc?Jak byście się zachowali na moim miejscu???????Proszę Was kochani.

Gość volga_jasnowidzaaa
ciezko stwierdzić minęły 2 lata wiec twoje uczucia powinny juz dawno ostygnąć, ale i tak może być ciezko..zachowuj sie naturanie, jakbys szła na sptkanie z kolega czy kims kogo dawno nie widzialas pamietam poje spotkanie z ex po pół roku..normalnie gadalismy chyba z 5 h i z godziny na godzine chemia narastała....i stwierdzilismy ze lepiej jak juz pojdzie....malo sie na siebie nie rzucilismy, pomimo iz zarzekalam sie sie wiecej nie chce go widziec , bo roztsalismy sie w sredniej atmosferze, i mialam do niego straszny żal.... ale z drugiej strony, z czasem czlowiek nie pamieta juz złych rzeczy tylko te dobre wyluzuj idz zachowuj sie normlane, moze spotkaj sie w neutralnym gruncie, poza tym macie dziecko..a ty go 2 lata nie widziałaś???????? to duzo... takiego najlepiej olej:D

Staraj się opanować nerwy, zrób sobie w głowie scenariusz spotkania. Przemyśl, co chciałabyś powiedzieć. Znasz go, więc wiesz mniej więcej, jakie będą jego reakcje. Postaraj się wyglądać dobrze, ale nie przesadzaj, żeby nie wyszło, że się wypindrzyłaś na spotkanie z nim. Bądź sobą przede wszystkim. Nie sil się na serdeczność i wesołość, jeśli Ci nie do śmiechu.