Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość Zalotna cebulka
ach te wszystkie zawsze szczere, czizasy i inne cwoki zaczernione :/. A ż mnie mdli od czytania tych waszych wypocin. Kiedyś to były osobowości, czytało sie ,wzruszało, szokowało, a teraz? Sodomnia i gomoria

Gość załórz ktoś temat w którym
będziemy głosować na ulubionego babochłopa na kafe, bo ja już nie mogę :O:O

Gość załóz ktoś temat w którym
"byl juz taki, polecam google" I kto wygrał? :D

Gość pewnie rozia, ostatnio jest
wyjątkowo pyskata, damascenka tak samo

Gość wrozbita Maciej na posterunku
Kazda w wymienionych ,, pan ,, babochlop zostanie stara panna z kotem. Zreszta niektore z nich juz nimi sa. :D

Gość znienawidzone babochlopy kafe
KW Br :P

Gość czarne nicki
przejechały z pracy do domu i znowu odpalily kafe

13:28 a pomaranczowe pekinczyki moga sobie szczekac ile tylko wlezie, wliczajac w to ...... Mnie do niczego proszę nie wliczać, bo patrząc na to, co do mnie artykuowałeś, to i tak wykazywałam się względem ciebie DUŻĄ cierpliwością, wyrozumiałością oraz zrównoważeniem wobec tego, co w swoim chorym umyśle tworzyłeś. A na koniec odsyłam do mojego postu: z 11:19

Witam/Cześć, W imieniu kogoś, kto od samego początku, z Ogromoną Uwagą przypatruje się tej rozmowie/dyskusji i śledzi ją pilnie, czyli --> swoim. Za topik -> Pięknie Dziękuję. Wynoszę z niego wszystkie potrzebne rzeczy/wiedzę o tym, "jak się sprawy mają". Przyznam (po raz drugi), że To niezwykle pouczające - dla mnie - móc posłuchać tego, o czym w tym topiku się mówi. Bardzo wielkie - Dziękuję. Ze swojej strony powiem tak - warto było. Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że Warto było tu przyjść. Tyle. :) [kapelusik w dół, pokłonik i czółko!] ___________________________

Gość //////////////////
kefir...... twoje wpisy sa bardzo wkurwiajace

Gość aron- karter
kefir_i_szczypiorek_pycha nick adekwatny do wypowiedzi :O🖐️

Gość kefir_i_szczypiorek_pycha---az
tak durne to nie jest,jednak nik choojowy:D:D może teraz czas na '' chleb ze smalcem i cebulką ''_:D

Gość kartofle bryzgane...ech :)
:D

@ aron- karter @ "//////////////////" słucham! Uwaga! Czytam to wszystko i nie bardzo rozumiem, o co chodzi? Co takiego napisałam ? Jakieś błędy? (ortograficzne/merytoryczne/logiczne/co do konstrukcji mojego umysłu?) Podkreślam, że tutaj, w tym topiku to jest "mój" list do Rozmówców tego topiku. Więc, nie do końca rozumiem Panów/Pań (nie wiem z kim rozmawiam...) @ aron- karter 18:49 który napisał/a: "kefir_i_szczypiorek_pycha nick adekwatny do wypowiedzi" mój komentarz/pytanie: ale o co chodzi? nick jak nick. Mnie się podoba i zdania nie zmienię. (To mój gust :) ) Nicka też nie zmienię.. A wszystkie moje dotychczasowe wypowiedzi są "moje" i pod nimi całkowicie "podpisuję się" :) Już gdzieś o tym mówiłam. To wszystko. i druga uwaga ze strony: @ "//////////////////" 17:44, który napisał/a: "kefir...... twoje wpisy sa bardzo wk**wiajace" mój komentarz/pytanie: a da się bardziej konkretnie i rzeczowo? w którym miejscu? co się nie podoba? kogo uraziłam? ******************** I zwracam się z prośbą o (merytoryczne) info albo na "priva" albo gdzieś, w innym miejscu. Nie tutaj. Nie w tym topiku. To miejsce zawiera zgoła inne treści, bardziej wartościowe. Jak dla mnie. No :) Merytorycznie uwagi pls... Inaczej trudno rozmawiać. Dzięki ____________________

Naturalnie do tych kobiet nie zalicza sie ani nadzieja 8 ani ike ani iftar ani fiku ani zuzanka ani sikoreczki z topiku o kochankach ani anetka 91 czy jak jej tam bylo:-)

Gość do kobity szczypior
Masz przyjebany nick i tyle na twój temat🖐️

Gość kartofle bryzgane...ech :)
a to feler westchnal seler :classic_cool::D

kurcze... nie możesz się powstrzymać? Chociaż raz mnie ominąć szerokim łukiem? prowokator i tyle

@ zawsze szczery 19:23 (...) A ty seler skoro jestes taki merytoryczne to moze zaprezentuj swoje talenty wypowiadajac sie w temacie (...) "seler" - no, no... :) :) :) ale do rzeczy: W temacie się nie wypowiem, ponieważ tak jak pisałam w podziekowaniach --> gdy nie mam Wiedzy, to ją zbieram (szukam/pytam/czytam/słucham). I tę wiedzę właśnie otrzymałam. I za to dziękowałam. To takie przestępstwo? Gdy spotykam Mądrzejszych na swojej drodze - to zamieniam sie w słuch. Wypowiadam się tylko wówczas, gdy naprawdę mam coś do powiedzenia i wyrobione zdanie. Jednocześnie, nie czuję też potrzeby zmieniania całego świata i skupiania uwagi świata na swojej osobie. Więc - szanuję słowa i to co... gadam :) Zgoda? Moze tak być? (nie zamotałam?) __________________________

takich wylewnych, a jednocześnie nie wiadomo z czym związanych podziękowań jak kefirka jeszcze na kafe nie widziałam, chyba nawet mój zwyczajowy podliz się nie umywa Kefir, moze sprecyzujesz, co konkretnie rzuciło Cię na kolana? :)

Gość ktototakiktototaki
kurcze... nie możesz się powstrzymać? Chociaż raz mnie ominąć szerokim łukiem? a ty potrafisz omijac zawsze szczerego ?:)

on się uważa za supermądrego, super elokwentnego i super..... itd... więc chyba od niego można wymagać więcej, niż ode mnie, przeciętnej forumowiczki?:) Jako nieskazitelny i idealny nick powinien się też idealnie zachowywać... i idealnie powstrzymywać ... ja nie muszę :) na szczęście bo mam takie zachowania wliczane w przeciętny nick :)

Gość do kefir_i_szczypiorek_pycha
pomijajac twoje wpisy.... wiesz chociaz czemu niektorzy czepiaja sie ''glupich nickow'' ? bo osob z takimi nickami chociazby jak twoj po prostu nie ma sie ochoty nawet czytac - wlasnie ze wzgledu na ich pseudo to tak lopatologicznie - czemu tylko nie pisz - nikt cie nie zmusza do czytania czy cos w ten desen :P pa