Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam okresu

brak ....

Polecane posty

Gość nie mam okresu

witam mam 22 lata i taki problem. Potrzebuje rady. Mój cykl zawsze trwa około 36 dni. Lecz teraz coś jest nie tak bo mam już dzień 49 i brak okresu. Piersi bolą brzuch też a jego brak. Co robić ?

Gość kazdy organizm
zrób test ciazowy albo idz na beta hcg cykle masz regularne?

dlaczego pytacie o takie rzeczy na forum,a nie zaczynacie od zrobienia testu?nikt nie siedzi w waszych ciałach żeby powiedzieć co wam dolega!nagminnie pojawiają się takie pytania

A dlaczego zaczynać od robienia testu skoro powodów opóźnienia może być bardzo wiele. 😴 Zawsze tylko ciąża, ciąża, ciąża...

Perwersja bo tylko widocznie o to chodzi,zapewne jak zrobią te testy to chyba mniej się będą stresować,że to.np.nie ciąża

Chyba nie czytałaś zbyt wielu tematów. 10 negatywnych testów, ze trzy miesiączki po ryzykownej sytuacji i pytanie-czy na pewno nie jestem w ciąży. A i tak najlepsze są te, które dzień po stosunku odczuwają objawy ciążowe. :D :D :D :D :D

Gość a co my
Perwersja wielka specjalistka:D:o nic innego nie robi tylko na forum sidzi hahahha

Gość a co my
siedzi

Gość nie mam okresu
uprwiałam seks z prezerwatywa i chłopak wyszedł że mnie jak już czuł że dochodzi wiec chyba nie ma zbyt dużych szans że jestem w ciąży ?

Oczywiście, że nie. Dlatego powinnaś pójść do ginekologa. Spóźnienia powyżej dwóch tygodni trzeba konsultować z lekarzem, bo mogą oznaczać np. torbiel.

Perwersja czytam ale praktycznie się nie udzielam tutaj,wręcz rzadko-nie chce mi się odpisywać na głupie pytania,nie którym udzielisz rady(większość osób pisze danej delikwentce to samo),a ona jakby była jakaś tempa i w kółko to samo pyta,albo zmienia nicki,albo inaczej formułuje pytanie-szkoda mi czasu na takie osoby!szkoda że tylko nie wiedzą że nie tak łatwo zajść w ciążę!!!

Tępa. :) (tempo np. jazdy) To są zaburzenia psychiczne i tylko psycholog/psychiatra może pomóc przy ciążowej obsesji. :p

Gość nie mam okresu
byłam miesiąc temu u ginekologa i nic nie stwierdził a nawet powiedział że wszystko jest dobrze. Wiec dlaczego nie mam okresu ?

Ale miesiąc temu się miesiączka nie spóźniała. Na jakiej podstawie stwierdził, że wszystko jest w porządku? Miałaś robione usg?

Gość nie mam okresu
ostatnio nie robił usg tylko po dotykał podbrzusza i do środka zagładał patrzył czy zapalenia nie mam i jak jest z szyjka macicy czy wszystko ok

Gość heheh, fajnie
Idz po luteinę do gina. Możliwości masz mnówstow: ciąża, wahania cyklu z powodu choroby, stresu, podrózy itd., PCOS, zaburzenia hormonalne. Mnostwo.

tępa czy tempa-i w dodatku takie indywiduum jest jeszcze nie douczone z biologii-dziewczyny dlaczego nie stosujecie antykoncepcji?a te które stosują dlaczego pomimo zabezpieczenia(np.w postaci pigułki)zadają głupie pytania-czy jestem w ciąży?jeśli jesteś dokładna i systematycznie bierzesz tabletki bądź na tyle jesteś rozsądna że stosujesz inną metodę antykoncepcyjną-nie martw się,nie bój w ciążę nie zajdziesz!!!!WSZYSTKO CO ROBISZ RÓB Z GŁOWĄ!!!nikt tutaj prorokiem nie jest,żeby później wiedzieć czy jesteście w ciąży!TYLE W TEMACIE!

Gość nie mam okresu
mam nadzieję że ciaża to ie jest ale też nie chce żyby to było coś poważnego ?

No to stwierdził jedynie, że nie masz żadnej infekcji i że nie masz wad w budowie, ale dotykanie podbrzusza to za mało, żeby stwierdzić czy z pracą jajników wszystko w porządku itd. Tak jak koleżanka wyżej napisała dostaniesz pewnie luteinę na wywołanie. Jeśli to się będzie powtarzało to nalegaj na zrobienie badań.

Gość nie mam okresu
ja stosuje gumki wiec to chyba dobra metoda zabezpieczajaca

Gość nie mam okresu
pójde w poniedziałek do lekarza i zobacze co mi powie usg mialam robione rok temu wiec cos mogło się zmienic