Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Montslaveden

Będzie w ciąży czy nie?

Polecane posty

Witam, ja mam tego typu problem, otóż...kochałem się dziś z dziewczyną (oficjalnie związek to nie jest, raczej takie kręcenie, ale nieważne, ja nie o tym). Dostała okres 15, dziś to robiliśmy, biorąc pod uwagę cykl 28 dniowy, więc krwawienia już nie było, jeszcze poszła sprawdzić do ubikacji, zrobiłem to tak, zabezpieczenie było, skończyłem w prezerwatywie, trochę miałem tego na palcu, wytarłem go, wiem, że to tylko powierzchowna rzecz,...później ją pieściłem tymże palcem...i chciałbym się dowiedzieć, na ile % jest pewne, że mogła zajść? Oboje wpadki nie chcemy, głupio wyszło bo daliśmy się ponieść emocjom, mówi, że się tym raczej nie przejmuje, z kalendarzyka wyszedł nam dzień niepłodny...ale no... nie wiem, proszę o odpowiedź specjalistów w tych dziedzinach

Gość każdy w swoim tempie....
moim zdaniem jakieś ryzyko zawsze jest jak to mówi się 100% że dziewczyna nie zajdzie jest wtedy jeśli nie współżyje musicie czekać do miesiączki ale mysie że ryzyko nie wielkie.

Gość junn
bo ręce się myje a nie wietrzy. to tak na przyszłość dla oszczędzenia stresów. ;)

Gość a co my
WRÓŻKI??????:O

Gość a co my
z kalendarzyka nie oblicza sie dni płodnych jezeli juz :D

Właśnie przed chwilą sama mnie poinformowała, była u lekarza, faktycznie to niemożliwe, kamień mi spadł z serca, jej też zresztą...

Gość junn
mój drogi -nawet jeśli zaszłaby w ciążę to nie ma szans żeby lekarz na drugi dzień stwierdził czy jest w ciąży czy nie!!

Gość a co my
hahahahhahhahaha

Gość pala na
Spoko, musielibyście mieć mega pecha :P Także bądź spokojny

Aha, no nie no...do teraz się zastanawiam jak mogłem zapomnieć, kolega stwierdził ... : "w takich chwilach jak seks...przestaje się nad sobą panować a nawet zapomina o wielu istotnych rzeczach" i coś w tym jednak jest...teraz już za to będziemy ostrożniejsi, kurde normalnie nigdy dotąd nie zdarzyło mi się coś takiego