Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcepanowapanienka

USG w ciąży

Polecane posty

Gość Marcepanowapanienka

Moje Drogie Panie, Ja trochę z innej beczki - mianowicie zacznę od przykładu: Basen - kobieta w przebieralni się przebiera a tu nagle wchodzi facet i nie zobaczył co prawda jej ciała ale kawałek "tyłka" a Wy wymagacie co kilkutygodniowego USG w ciąży Czy to mała nienarodzona itotka nie ma prawa do odrobiny intymności. Tylko włazić jej tym aparatem w życie. Tylko podglądać czy to czy tamto. Gdyby Wasze nienarodzone Dzidziulki mogły się zjednoczyć zorganizowały by pikietę z transparentami - Precz z UZG. Chcemy intymności Wiem wiem zaraz powiecie że to sprawdza zdrowie dziecka etc i to jest Fakt ale czy to etyczne tak włamywać się w te ich małe pierwsze mieszkanka

Gość junn
a jaki z tego wniosek wynika? przestać robić usg bo odziera dziecko z intymności? a co powiesz na galerie zdjęć niektórych matek gdzie pełno fotek nagich, już urodzonych dzieci?

Gość Marcepanowapanienka
Wiesz , ja mówię o tym pierwotnym domku - Brzuszku mamy , na temat tych galerii się nie wypowiadam, ponieważ sama nigdy mojego dziecka nie umościłabym na takim forum w stroju topless.

Gość myszarysza
o kurde, cpalas cos dzisiaj?