Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmanipulowacnicniewartymi

Jak manipulować rozwydrzoną suką by dopro. ją do porządku?

Polecane posty

Nie mam złych intencji. Nie chcę nikomu zaszkodzić. Mam bezczelną sukowatą nic nie wartą współlokatorkę. Typowa katoliczka. Idzie do kościoła, na pielgrzymkę, ale niestety gdy wraca do naszego mieszkania bezczelnie mnie krytykuje i próbuje się wyżywać. (Dodam że jest brudaską) Czy można zatkać japę takiej prostaczce? Jak? Staram się być asertywna, jestem miła, a ta suka ciągle nadużywa! Dochodzi np. do takich paranoi, że włazi do domu, zastaje mnie w kuchni PRACUJĄCĄ i bezczelnie pierdoli, że "jak ja mogę w takim syfie" gotować (smażyłam coś na patelni jednocześnie myjąc gary, zaś wg jej jedynej słusznej opinii, należy najpierw umyć potem gotować - a chuj jej do tego w ogóle?!!!!) Dodam, że ten syf ONA zrobiła, więc to już w ogóle paranoja!!!!!

Gość Szakuł1
moje pytanie skad jestes ??? i czy wybiera sie w tym roku na pielgrzymke ;) ??

Gość Szakuł1
skad jestes n?? lukasz.jan@onet.com.pl napisz

Ale mam nadzieję że nie wszystkie takie są... myślicie że trafiłam na patologiczną? A jeśli to ja wywieram takie zachowania u normalnych ludzi? Czy to możliwe? Chociaż w jej przypadku... kiedyś w weekend przyjechała do niej mama. Odzywała się do niej równie bezczelnie i z wyższością. Rasowa suka.. ale żeby KATOLICZKA?!!!! Przecież taka ordynarność tu nie pasuje. (Jakbym miała takiego faceta zerwałabym z nim natychmiast, ale e współokatorką jest trudniej :/)

Gość bbbbbbeeeeeeeeeeeeeeey
z ciebie istna patologia! Jak to powiedzenie szlo? "W cudzym oku źdźbło, a w swoim belki nie widzi".

Gość sylvia 007
To wlasnie jakas ciemna strona tych koscielnych,u siebie nic zlego nie widza , ponizaja innych ,itd. Ogolnie widze ze to zli ludzie chyba kosciol ich nie nauczyl szanowania drugiego czlowieka! jej niczego nie nauczysz ludzie tego pokroju to Beton, szkoda zdrowia.

Gość bbbbbbeeeeeeeeeeeeeeey
mialem tu na mysli autorke tematu. Jak mozna o kims tak mowic? Sloma ci z butow wystaje Autoreczko

Gość Ewelka_____Rewelkkka33323
Gorszej prostaczki niz ta co zalozyla temat nie znam i mam nadzieje ze w zyciu nie poznam

No jasne, jak nazwałam rzeczy po imieniu to jestem prostaczką. :)

A katolicy to rzeczywiście beton. Nic nie trafia poza dogmatami.

wiem co czujesz moi współlokatorzy tez są dla mnie często wredni musze sie wyprowadzic bo przy nich czuje sie nie komfortowo

Gość skadtenaKONFORMIZMjasiepytam
No właśnie. Ale widzisz, dla niektórych jak się nazwie rzeczy po imieniu i doda kilka przekleństw to już sprawa się obraca na moją niekorzyść i to mi słoma z butów wychodzi. No ale moja wzorowa współlokatorka nie przeklina,o nieee co to to nie! Bo bozia nie powala. Ale być chamowatą suką to już bozia pozwala.

Gość Katolik to nie beton
Psychopaci manipulują ludźmi - to ich domena! Jako katolik mogę tylko podziękować Bogu , że nie mam do czynienia z osobą taką jak autor! Prawie każde twoje słowo to brak szacunku do drugiego człowieka! Szanuj innych , wtedy będą szanować ciebie! Obrażasz tylko ludzi ,którzy mają swój system wartości ! Dlaczego??? - bo ty go nie masz i to cie boli????

Gość Taaki jeeden...
Cos jest w takim powiedzeniu jak "Modli sie pod figura a diabla ma za skora" lub "Katole psychole". Nie chce tutaj nikogo obrazac ani uogolniac, ale sam poznalem dziewczyne ktora jest bardzo wierzaca co tydzien lata do kosciola, na pielgrzymki, glosuje na pis, w ogole cudowna osoba ktora nikomu nic nie zrobi. Ale to tylko w jej marzeniach albo chorej glowie jest. Bo w rzeczywistosci to wyrachowana osoba ktora zranila mnie bardzo, wyznawala wielka milosc a z dnia na dzien sie rozmyslila a teraz potrafi minapisac, ze to nic takiego bo tak sie robi a ja jestem dorosly i powinienem sam sobie radzic. Taka to wlasnie wiara takich osob, skrzywdzi kogos a pozniej mysli, ze pojdzie sie wyspowiadac albo na pielgrzymke i wszystko wybaczone.

Gość celnik
Psychopaci manipulują ludźmi - to ich domena! Jako katolik mogę tylko podziękować Bogu , że nie mam do czynienia z osobą taką jak autor! Prawie każde twoje słowo to brak szacunku do drugiego człowieka! Szanuj innych , wtedy będą szanować ciebie! Obrażasz tylko ludzi ,którzy mają swój system wartości ! Dlaczego??? - bo ty go nie masz i to cie boli???? ----------FARYZEUSZ-----------

Gość telog
Katolików szatan bardziej kusi bo to jest wyzwanie, więcej przez to zyskuje, między innymi niewierzący mają alibi do ataków na kościół widząc grzesznych katolików

Gość szukajaca pocieszenia
Taaki jeeden... Cos jest w takim powiedzeniu jak "Modli sie pod figura a diabla ma za skora" lub "Katole psychole". Nie chce tutaj nikogo obrazac ani uogolniac, ale sam poznalem dziewczyne ktora jest bardzo wierzaca co tydzien lata do kosciola, na pielgrzymki, glosuje na pis, w ogole cudowna osoba ktora nikomu nic nie zrobi. Ale to tylko w jej marzeniach albo chorej glowie jest. Bo w rzeczywistosci to wyrachowana osoba ktora zranila mnie bardzo, wyznawala wielka milosc a z dnia na dzien sie rozmyslila a teraz potrafi minapisac, ze to nic takiego bo tak sie robi a ja jestem dorosly i powinienem sam sobie radzic. Taka to wlasnie wiara takich osob, skrzywdzi kogos a pozniej mysli, ze pojdzie sie wyspowiadac albo na pielgrzymke i wszystko wybaczone. CORAZ BARDZIEJ MI CIEBIE SZKODA ;(((( i kto tu kogo rani?

Gość szukajaca pocieszenia
Twoja byla wredna, wyrachowana suka ;(