Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anet_lol

co na trądzik, pryszcze i wągry?

Polecane posty

znacie jakies skuteczne tabletki badz mascie bez recepty i niedrogie na to cholerstwo? brałm tabletki zincas na recepte i nic. kosmetykow wypróbowałam juz mase i dalej lipa! pomocy!!!!

Czemu nie pójdziesz do dermatologa? Ja byłam i dostałam antybiotyk. Po miesiącu różnica ogromna. pozdrawiam :)

Gość gosc xxx
najlepsza jest masc cynkowa badz pasta z kwasem salicylowym i cynkiem a koszt 'oszałamiajacy' bo miedzy 2-2,5 zlotych :D polecam goraca a za taka cene nawet jakby Ci nie pomoglo to mozna przeciez zaryzykować ;p

Gość Brunetkaaaaaaaaaa19
Tak dobra, jest maść cynkowa. Ja używam kosmetyków przeciw trądzikowych z Avonu. Są skuteczne, wszelkie krostki, krosteczki, wągry mi przygasły..

Gość onecia
na pryszcze i wągry stosuje Curiosin, - nie wysusza skóry!!! Poleciła mi dermatolog, bo inne preparaty to tak słabo działały i faktycznie skóra potem była fatalna. Curiosin jest bez recepty i można smarować kilka razy dziennie, najlepiej na noc. Super szybko goi rożne wypryski z całego ciała , tez z twarzy.

Gość A ja polecam kremy
Kosmetyki z firmy Bandi - kremy na noc, na dzien, tonik, płyn do mycia twarzy. Wszystkie poleciła mi moja kosmetolog - rewelacja. Ja kupuję u niej w salonie, ale mozecie w sklepie internetowym, tyle ze wtedy placicie za przesylke :)

Gość Gfhfmd
Serum migdalowe z biochemiaurody.pl i to nie jest zadna reklama, polecila mi kuzynka ktora interesuje sie takimi naturalnymi specyfikami i to trzeba samemu rozrobic w domu ( frajda :) ) . Jak sie tym posmarowalam przed spaniem to wszystkie syfy rano "wyszly" spod skory

Gość Kazdy moze sobie
Nie kłam z tym olejkiem migdałowym. Każdy wie, ze olejek migdałowy nalezy do substanji komedogennych czyli moze zapychać. Co innego np.olejek arganowy

Gość sekta
ciąża pomaga

Gość Moze twoja
Pod warunkiem, ze to ciąża mnoga

Gość ghsnna
Kazdy moze sobie, a może by tak czytać ze zrozumieniem i myśleć co się pisze? :/ Ona nie pisała o olejku, tylko o SERUM, którego skład jest następujący: http://www.biochemiaurody.com/sklep/serum-mandelic.html # Hydrolat z czarnej porzeczki EKO # Żel hialuronowy # Kwas migdałowy # Kwas glicyryzynowy # Mleczan sodu # Glikol BUTYLENOWY Gdzie tam widzisz komedogenny olej?

Gość Sekta
A w ciąży można?

Gość lunaloona
mnie sie wydaje, że w ciąży przy stosowaniu kwasów jest ogromne ryzyko przebarwień po kwasach ze względu na hormony. a o wpływ na płód zapytaj lekarza.

Gość gość
w dvpę sobie te tabletki wsadź, spamerko

Wiesz co z tego co się orientuję to bardzo dobrym preparatem jest nonance . Błyskawicznie koi i niweluję trądzik pryszcze i wągry . Moja siostra stosuje i jest bardzo zadowolona ja jako osoba postronna mogę powiedzieć że efekty zauważalne są już po kilu dniach . Mają swój sklep tutaj www.nonacne.pl zamawiaj i sprawdzaj :D