Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandraaZ

CZY OBCIĄĆ WŁOSY DO PASA? TAK DO RAMION?POMOCY

Polecane posty

Gość sandraaZ

czesc dziewczyny. zaczne od tego, że jedyne co mam ładne to włosy. są ardzo gęste, błyszczące, w kolorze brązowym. mam je do pasa nigdy nie farbowałam, nie używam suszarki- są bardzo wypielęgnowane. co 3 miesiące obcinam końcówki. długość do pasa noszę od 3 lat. myślę o obcięciu, bo myślę że moja buzia wyglądałaby lepiej przy takiej długości ale znów JEDYNE komplementy jakie słysze, to o włosach...że takie długie, że gęstę, że aż do pasa... zwracają uwage...pomożecie?

Gość nie wróże z fusów
pokaż zdjęcie, doradzimy :)

Nie ścianaj i przede wszystkim nie słuchaj rad kobiet, bo z zazdrości doradzają ścięcie. To mit, że twarz się jakoś super zmienia po obcięciu, może troszkę... ale jednak takie włosy zdobią i są sporym atutem :) Jeśli obetniesz to na pewno będziesz żałować, mogę się nawet założyć o to.

Gość sandraaZ
Nox Vampire Princess dziekuje za rade, jesteś kochana;)

Gość Długowłosa54321
Moim zdaniem - mogłabyś obciąć do ramion. Obcinając je równo tak naprawdę niczego nie zmieniasz, bo z fryzury do ramion możesz zrobić wszystko to samo, co z włosów do pasa. Możesz upleść warkocz, zrobić koński ogon, koczek, etc. Jest też lżej.

a moim zdaniem-jesli nie jestes pewna,to nie obcinaj!! sprobuj za to ukladac je jakos fajnie do gory,podpinac z roznych stron itd, to da ci duza odmiane i pomoze sie przekonac czego chcesz

Gość osz przegapilam ciag dalszy
taaa, z wlosow do ramion to se taaaki warkocz zapleciesz, ze ho ho

nie obcinaj...tym bardziej że są zdrowi...tak mało jest kobiet z długimi ładnymi włosami, a to przecież ogromny atut dla kobiety.A tak to bedziesz wygladała jak setki innych kobiet...

nie ścinaj, ja niedawno ściełam właśnie do ramion i strasznie żałuje :O

Gość retyutyu
Przecież włosy odrosną :) Moja koleżanka miała do pasa ale po ścięciu wygląda o niebo lepiej. Ja nie mogę wytrzymać parę miesięcy w jednej fryzurze, więc na pewno na Twoim miejscu bym ścięła. A nie będziesz wiedzieć czy wyglądasz dobrze póki nie zetniesz, przecież chyba nie zamierzasz całe życie czesać się tak samo? :) Jak włosy masz zdrowe to odrosną szybko. No ale to Twoja decyzja.