Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkfdfghjkl

167cm 62 kg duzooo ??

Polecane posty

Gość hjkfdfghjkl

jw.?

Gość Nie ale
Nie, ale 2 kilo mozna zrzucic. Pewnie zaraz wpadną tu anoreksy które powiedza że 10 kilo powinnas schudnąć 🖐️

Gość olkahrhr
w chooooy skoro ja mam taka wage przy 178cm wzrostu ;ls

Gość rtyfjghyjhgjghjghjghjg
idealna waga to 61.36

Gość ppppppppppppppp
Moim zdaniem idealnie:)

Gość rabbit junk
w sumie to dobra waga, ale to zależy czy Tobie się podoba, jeśli jesz tak jak chcesz i masz taką, nie tyjesz tylko jest ustabilizowana to nie zrzucaj nic, bo to normalna waga (nie przechodź na diety chyba, że masz zamiar zmienić nawyki żywieniowe na całe życie, bo jeśli zrezygnujesz z diety w pewnym momencie to jojo gwarantowane)

Gość rittusssś
moim zdaniem za dużo, bo ja przy identycznym wzroście ważę 53kg, a jak dobiegam do 58 to już dla mnie za dużo wiec 62 tym bardziej

Gość bbeatkkaa
ja mam 167 waze 621kg i mam figure dobra wiec zalezy to od tego jaka mamy figure i z jakich kosci jestesmy zbudowani. Znam dziewczyne ktora ma tez 167 a wazy 53kg i wydaje sie ze jest ode mnie grubsza

Gość bbeatkkaa
61 kg mialo byc...:)

Gość Paucia21
A ja mam 1,74 i waże 60 kg.Nie jestem chuda tylko szczupla-mam swszytsko na miejscu-ładny tyleczek i duze piersi :)

Wg mnie to za dużo. a waga, jak tu piszą dziewczyny 53 kg na 167 cm (BMI 19.00) czy 53kg na 168 cm (BMI 18.8) to wg mnie bardzo fajnie, podobne jak ja 55 kg na 170cm (BMI 19.00), czasem bywa, że ważę 53 kg (BMI 18.3) i też jest dobrze, nawet lepiej się czuję wtedy. a autorka ma BMI 22.2 , co u młodej dziewczyny nie bardzo wygląda... wiem po sobie, jak zdarzyło mi sie ważyć 58kg, to czułam się już taka grubsza.