Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura213213213

mam 24 lata i czuje sie przerażona ,ze czas tak biegnie

Polecane posty

Gość Laura213213213

jeszcze wyglądam młodo dość bo oceniaja mnie na 20-22 lata ,ale nie potrafie sobie wyobrazić jak kiedys bede miała wyglądać na 30 np.. albo jeszcze wiecej :(

Gość Banany
Laura mam tak samo :(

Gość Laura213213213
za 10 lat to nie wiem jak bede sie czuła ... ale chyba strasznie staro.. już czasami sie czuje staro ,a jestem młoda

Gość Banany
No ja tak samo i wpadam w depresję

Gość Laura213213213
Banany - a ile masz lat?

Gość ona789
mam to samo... w czerwcu 24 lata a wygladam na liceum , nie chce zeby czas tak biegl:(

Gość Laura213213213
no i czasem zaluje ,ze nie zupełnie wykorzystałam tamte lata tak jakbym chciała ...po czesci jestem zadowolona ,ale po czesci nie bardzo

Gość Banany
Dokładnie, w sumie mnie też dają mniej latek, że wyglądam na 20 :D

Gość Game over-,
Ja mam 34 lata i powiem ci że musiałam pogodzić sie ze starością Nie miej złudzeń jak nie uprawiasz fitnesu nie biegasz i lubisz jeść wszystko co smaczne i niezdrowe-będziesz stara gruba i brzydka! Jeśli masz dużo pieniędzy możesz sie odessać i odmłodzić-jeśli nie lepiej się pogódź z tym.

Gość Laura213213213
staram sie zdrowo odzywiac ,ciwcze, uzywam kremów ... i zobaczymy jak to bedzie :( ale chocby sie bardzo starała to w wieku 30 lat raczej nie mozliwe jest wygladać na 20 ,albo bardzo rzadkie

Gość reszpektt!
a ja bym juz chciala byc staruszką :)

Gość Laura213213213
reszpektt! - dlaczego?

Gość nataszaW.
ja mam 25 lat i tez jestem tym przerażona , jak byłam nastolatka to miałam piękne gęste włosy , ładna cere a teraz .... siwieje i nie moge zajść w ciąze , nie mogę pogodzic się ze swoim wyglądem , kiedys byłam ładna , dzisiaj jestem na ciągłych hormonach

Gość Laura213213213
są co prawda atrakcyjne kobiety nawet wieku 40 lat ,ale nie oszukujmy sie nie wygladaja już jak nastolatki :( przeraza mnie to jak mialam nascie lat chcialam sie postarzyc ,a teraz ciesze sie jak ludzie do mnie mowia na ty . smieszne ;)

Gość ja mam 32
i nie widzę powodu do narzekania :) Ale nigdy nie pilam, nie paliłam, uprawiam sport, jem zdrowo, piję duzo wody, a efekt jest taki ze moj facet ma 26 lat :D

Gość Laura213213213
no tak zdrowy tryb zycia może duzo pomoc i dbanie o siebie.. ale nie pomoze w 100% a co do operacji plastycznych ,albo zastrzykach z botoksu to jestem raczej przeciwne jak patrze na napuchniete twarze,albo nienaturalne w tv

Gość ja mam 32
E tam, co Ty pleciesz, mi dają 24-25 lat wszyscy :D

Gość Laura213213213
ja tez generalnie nie pale ,ale czasami pije tzn na jakis imprezach i czesto przez te imprezy nie dosypiam czasem pare dni pod rzad ...sport uprawiam ,cwicze , dosc zdrowo sie odzywiam ,ale planuje jeszcze zdrowiej uzywam codziennie kremow , balsamów , czasem biore chłodny prysznic bo to ujędnia skore i chyba narazie to wszytsko

Gość Game over-,
Ja w wieku 30 wyglądałam na 20 bo mi to mówiono bardzo często że wyglądammłodziutkomimożejestem wysoka Byłam szczupła zadbana bo dbałam o siebie miałam na to czas i pieniądze ale to się w przyszłości miało zmienić. Urodziłam dzieci i jest krucho zkasą o sobie nie mogę myśleć bo nie ma takich możliwości ani finansowych ani czasu na to nie starcza. Stoczyłam sie i przypominam własną matkę-jestem gruba i tylko piorę sprzątam i gotuje.

Gość Laura213213213
no to kurwa czego chcesz - nie no ja nie mówię ,ze nie bede prowadziła zdrowego trybu zycia bo bede

Gość Laura213213213
no to kurwa czego chcesz - ale babki po botoksach szczegolnie jesli przesadza nie wygladaja najlepiej

Gość Game over-,
Niemyślęjuż jak kobieta którą byłam -nie chodzę na ciuchowe zakupy imprezy i do kosmetyczki spa sauny i siłowni Nie kupuję seksownej bielizny Nawet na basem wstydzę się pójść choć przed ciążą dumna byłam ze swojej figury.

Gość Laura213213213
no to kurwa czego chcesz - no dyskutowałabym bo każdy balsam jeśli tylko dobrze nawilza i jest uzywany codziennie pomoże . bo skóra jest jak dla porównania skóra z butów. jak ja pastujesz i o nia dbasz to duzej bedzie w dobrym stanie jesli skóra jest przesuszona i zniszczona przez dłuższy czas to to sie odbije kiedys

Gość Laura213213213
koleżanka mojej mamy np ma taka zniszczona skóre jak jakas 70-latka bo pali od wielu lat i jest zaniedbana tak generalnie gdyby ja nawilzała codziennie przez lata może byłoby lepiej