Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalna jakas czy co.,.

Kto z was nosi rozmiar XXS, XS , zero. Co to znaczy?

Polecane posty

Gość nienormalna jakas czy co.,.

Bo chyba ciemna jestem, ja mam M/L wg numeracji literowej. Jakie trzeba miec wymiary by zmiescic sie w zero- xs ?

Gość echechech
trzeba nie mieć wymiarów ;)

Gość mistrzostwo świata.
trzeba mieć wygląd malego dziecka:)

Gość ity7tyhty
xs to np. ja czyli 168 cm, waga 50 kg, a rozmiar zero to chyba jakbym wazyla z 45 kg, nie wiem

Gość zero to nie xs
:O:O:O boze... ja mam 1,60, waze 60 kg, niby 10-15 kg nadwagi a w bluzki xs nieraz wchodze, a normalnie w s... wszystko zalezy od budowy.

Gość kjasdfh
xxs to rozmiar 0 168 przy 50 kg to w moim wypadku S a nie xs, zależy jeszcze jak ci się te kg rozłożą ;p

Gość kaaaterine
ja nosze XXS przy wzroście 165 ważę 43kg

Gość gdpmgdpmgdp
musisz miec obwod klatki piersiowej, bioder i ud jak 11-13 latka. Wiele kobiet głodzi sie i daloby sobie palca uciąc za taki wyglad :O xs noszą tez bardzo niskie drobne kobietki, wiekszosc to jednak wysokie chuderlaki na skraju anoreksji

Gość cokolwiekja
moje wymiary: cycki 84cm talia 64cm biodra 87cm stanik 65D, wszystkie ciuchy mam XS albo 32-34. tak jak mówią inni, zależy, jak ci się tłuszczyk rozkłada :)

Gość beataaaaaa
:O jak mozna nosic xxs !? Nie rozumiem, musicie wygladac jak victori beckham, strachy na wróble

Gość ity7tyhty
ja mam podobne tylko mam wiecej w biodrach. victoria beckham czy ma zero to bym nie powiedziala, przeciez ona ma sztuczne cycki wiec bluzek na pewno nie ma xxxs ;)

Gość gość
Kochane... ja mierzę 161 cm, mam 80 cm w biuście, 60 cm w talii i 80 cm w biodrach. Znalezienie XS jest w sklepach stacjonarnych bardzo trudne, a XXS graniczy z cudem. A to nieszczęsne XXS też jest zawsze nieco za duże :'). Wynika z tego, że powinnam nosić XXXS, ale takiego dziwa to jeszcze nie widziałam :p. Zostaje mi dziecięca rozmiarówka i/lub stała pomoc krawcowej :D. Ech, mam 18 lat, może jeszcze urosnę :').

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego ludzie piszą że rozmiar XXS jest dla anorektyczek lub dzieci ponieważ jest to normalny rozmiar dla chudych kobiet

Gość gość
XXS jest dla normalnych szczupłych i nie za wysokich kobiet. Co ma niby nosić szczuplutka babka 160 wzrostu jak taka 175 nosi XS. .