Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mysleeeeeeeeeeeeeeeee i

gdzie dostanę bez problemu pożyczkę 5 tys złotych ? Mam

Polecane posty

22 lata, pracuję u jednego pracodawcy od listopada 2010, mam umowę do końca 2013. Pracuję w centrum handlowym, mój dochód to 1200 netto. W jakim banku będzie najłatwiej ? Myślałam o ING.

proszę o opinie :)

Czyli tak jak myślałam, najlepiej wybrać się do ING? Niby zdolność kredytową można tam mieć już od 800 zł netto, tylko że ja mam umowę do końca 2013, bank pewnie na to spojrzy i boję się, że jej nie dostanę :( Chciałam w nordei, tam mam konto, ale zdolność jest tam dopiero od 1350 netto :O

Nie ma tam ING, ciekawe dlaczego

czyli nie dostanę pożyczki na dłużej niż 20 miesięcy? :O

Gość Terminator 42
W Credit Agricole (d. Lukas) dostaniesz.

Gość Goździk
Z takimi zarobkami i bez problemu... to tylko w Providencie :D

Gość ijugikhkhj
napisałam przecież że są banki gdzie można zarabiać 800 netto, a ma się zdolność kredytową :O

Gość ijugikhkhj
terminator a skąd wiesz, że tam dostanę? Jeśli tak to muszę się tam przejść w poniedziałek

w Credit agricole będzie odmowa na 99 %.Sam kiedys chciałem kredyt na 1000 zł aby sobie wyrobic dobre imie w banku bo słyszałem że u nich ciężko,Przy zarobkach ponad 2000 zł i 0 kredytach/kartach niestety była odmowa :|poszedłem pamiętam do sklepu ABRA i gośc mi zaproponował raty z Credit agrocola (wtedy jeszcze lukas bank) powiedziałem mu że odmowa itp. wprowadził na nowo dane poczekał ok 5 minut i co okazało sie że nie ma problemu....nie wiem czy uzależnione to jest od tego że kasy nie dadzą a na raty chętniej.... teraz ogólnie nie mam problemu z CA(LB) bo jak spłaciłem w terminie tamte 1300 zl za wypoczynek to bank przysyła mi info że mogę brac do 20 000 zł

Gość gość
Polecam Ci Profi Credit. Mają dobrą ofertę dla młodych. Ja dostałam tam na dowód pożyczkę.

Gość tsdsada
Na dniach załatwiałem pożyczkę i pozytywną decyzję dostałem w przeciągu 12 godzin. Takie podejście do sprawy to ja lubię. Pieniądze były mi potrzebne, bo synowi się wyjazd na obóz sportowy zbliża, a to niestety kosztuje ekstra. Co do pożyczki to znalazłem dopasowaną, rozsądną ofertę na stronie odpowiedniapozyczka.pl. Mają tu chyba z kilkanaście ofert od różnych firm, w tym wiele to kojarzę z reklam telewizyjnych.

Gość forter
Mikro Rata da ci na spokojnie 5 tysięcy i to jeszcze rozłoży płatność na 2 lata. Co ciekawe - u nich nawet przy pierwszej pożyczce dają takie warunki, a koszty całej pożyczki są zbliżone do poziomu tego, co się dostaje w ramach kredytu. Nieźle, prawda?