Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcxvxvxxv

jedna wielka ściema z tym cellulitisem

Polecane posty

Gość vcxvxvxxv

mówią, że cellulitis wynika ze złej diety z braku ruchu z nadwagi aha na pewno! mam 53 kg na 170 cm nie jem zbyt wiele przetwarzanego żarcia, nie pije słodzonych napojów, nie wpieprzam tłuszczy (jak już to te zdrowe w małych ilościach) często ćwiczę, nie siedzę na tyłku całymi dniami i co?? choooooj mam - mały - ale jednak - CELLULITIS!!! masaże nie pomagają schudnąć? nie chcę wyglądać jak kościotrup szorstka gąbka też nie pomaga, kremy nie pomagają to co kurna chata pomoże?

Gość tomek343
bo nie poylasz nasienia .. LAski ktore lykaja maja zdrową cere .

Gość A ja nie mam....
Po 1. Cellulit a nie cellulitis. Zobacz sobie w necie co to jest cellulitis - calkiem inna choroba, w dodatku bardzo poważna. To co ty masz to cellulit. Po 2. Gdybyś się rzeczywiscie dużo ruszała nie miałabyś go, prosta sprawa. Widziałaś kiedyś zawodową biegaczkę albo tancerkę z cellulitem? No właśnie. Po 3. To że nie jestes gruba i mało jesz to jeszcze o niczym nie świadczy. Chodzi o to CO jesz. W dzisiejszym jedzeniu jest masa "śmieci", które wpływają na cellulit właśnie.

Gość vcxvxvxxv
sorki za pomyłkę w nazwie właśnie, że się ruszam - ćwiczyłam układ cindy crawford na tyłek i uda przez kilka miesięcy CODZIENNIE plus długie spacery, rolki mam już tego dość! a co do śmieciowego żarcia, to ja sama gotuję! mięso - może tam są śmieci, bo chyba nie w warzywach z targu od rolników, albo makaronie, ryżu ? (dobrych marek a nie tesco za 2 zeta) :(

Gość fun club jarego
Syf to masz nawet w powietrzu glupia cipo. We wszystkim sa toksyny po prostu. Nawet nie wiesz co rolnicy dają zwierzęta i na pola. Sama nie wychodujesz to pewnosci nie bedziesz miec.

Gość fdfd
skad wiesz ze nie polyka ?