Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem.jaka.jestem

co wasze dzieci dostaly na chrzest? i co od chrzestnych?

Polecane posty

Gość jestem.jaka.jestem

za 3msc planujemy chrzciny Lukasza. Zastanawiam sie czego sie spodziewac? Chcialam otworzyc mu konto oszczednosciowe. Ale czy wypada napisac na zaproszeniu ze chcemy pieniadze?

Gość Łukaszek nieprzyjemny Zapaszek
jakbym został zaproszony na chrzest na którym rodzice sugerują że chcą pieniądze, to nasrałbym do chrzcielnicy i zgwałcił księdza :o

Gość kakadyn
Nie wypada. To jest chrzest nie wesele.

Gość dzoenaaa
mój wujek swojemu chrzesniakowkowi damianowi chlopak ma traz 25 lat załozył ksiazeczke jako chrzestny super sprawa

Gość fererooo
sporo zyje na tym swiecie ale o czyms tak bezczelnym i wiesniackim, zeby na zaproszeniu na chrzest sugerowac kase, jeszcze nie slyszalam:/

Gość jestem.jaka.jestem
ja bym dala kase. myslalam ze kazdy tak zrobi. ale moja kuzynka mnie sprowadzila mnie na ziemie. wyprawiala chrzest i dostala ubranka, rozek, jakas ksiazke :O po co to komu :O

Gość fererooo
czlowiekowi z twoja mentalosci zapewnw po nic. Nie staraj sie nawet tego zrozumiec, bo jakby to ujac... to kwestia smaku

Gość jestem.jaka.jestem
co dostaly Wasze dzieci?

Gość kakadyn
Ja jak idę na chrzciny, komunię,wesele to zawsze daję kasę. Każdy wie najlepiej czego potrzebuje. Dużo osób kupuje prezenty ponieważ jest ekonomiczniej. Z chrzcin to tylko łańcuszki pozostają jako pamiatka ewentualnie jakiś album. Cała reszta wcześniej czy później wyląduje na śmietniku.

Wg mnie najlepszym prezentem jaki dostał mój synek na chrzest był srebrny obrazek z aniołem stróżem. To jest jedyny prezent ktory jest do tej pory (wisi w pokoju synka). Pieniądze jak to pieniądze rozeszły się, z zabawek i ubranek synek wyrósł i się oddało a ten obrazek jest najlepszą pamiątką.