Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaczki biedaczki

Dlaczego Polacy wychodzac balowac na miescie musza wczesniej sie naj....c w domu

Polecane posty

Gość polaczki biedaczki

Potem dokupuja po jednym piwku albo z bolem serca drinku w klubie.

Gość Juliaaaaaaaaaaa
nie wiem dlaczego ,ale moi znajomi tez maja takie zwyczaje :P widocznie jestesmy typowymi polakami

Gość zezulllaaa32
zawsze robimy w domku polkowke a potem na balet tam 1 piwko albo kolesie stawiaja heeh

Gość amber rain
Nie stać nas na nawalenie się w lokalu :classic_cool: trzeba zacząć taniej, w domowym zaciszu :classic_cool:

Gość kakadyn
Bo Polska to jest taka dziwna kraj. Jak kiedyś mówił Tadeusz Ross.

Gość a mi szkoda
jejku, odczep się od Polaków jako narodu :) w innych krajach często ludzie tak robią; można by np. zapytać, czemu Angole, zamiast elegancko zabawiać się u siebie szukają biedniejszych krajów, żeby tam tanio i maksymalnie się naj...ć; itp, itd taniej to wychodzi, i tyle :) a jak ktoś już jest na tyle dobrze sytuowany żeby nie wiadomo ile kasy mógł sobie w klubie przepuścić, to często jest już tak, że bardziej się liczy ze swoim czasem, zdrowiem, dobrym samopoczuciem i już aż tak się najebywać nie ma ochoty; wyluzuj kobito

Gość wiem co pisze
Biedni Angole wybieraja kraje jak Polska, srednio zamozni wola Ibize. Potem takie brudasy moga poruchac tanie polskie dziwki ,albo nasze platynowe gwiazdy na disco

Gość hehe ale masz problem
a pewnie go masz bo w ogole nie masz z kim wyjść. wiadomo, że dobrze jest na początku po prostu pogadać, pośmiać się a pozniej jak juz w glowie szumi zamiast gadac iść sie pobawić. no ale co ty mozesz o tym wiedzieć drętwy pajacu