Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden ziom :P

Czy tez sadzicie, ze wielkie suty sa oblesne?

Polecane posty

Gość Taki jeden ziom :P

jak wyzej

Gość pani landrynnna
ja mam wielkie suty,i faceci zawsze szaleli na tym punkcie

Gość Guuuuru
wielkie suty sa masakryczne dla mnie kocham duze cyce i male suteczki :)

Gość Generalista
zniesmaczylem sie tym pytaniem - wielkie suty wygladaja strasznie nieprzyjemnie u pan...

Gość Amator_minet
A wlasnie, ze wielkie suty sa super... cos zaje... possac i poprzygyrzyzac takiego sutka... Panowie dajcie sobie jzu spokoj z wieszkaami..ktore wlasnie maja sutki jak u noworodka..kobieta ma byc kobieca.. tajemniczy31@gmail.com PS. iskierka247 ten braz mi nie pasuje w tej elewacji...:)

Gość Guuuuru
wielkie suty kojarza mi sie z gruba stara oblesna baba nie ma to, jak male, zgrabniutkie czerwieniutkie suteczki napalonej dwudziestki :)

Gość Amator_minet
Oj co Wy macie z tymi 20-tkam, ktore tak na prawde sa slabe w lozku...najlpesze kobiety w lozku to te 30+, ktore juz swietnie znaja Swoje ptorzeby i smialo o tym mowia... A duze sutki to nie grubaska, zbyt proste skojarzenia robicie... pozdrawiam, M. tajemniczy31@gmail.com skype: marmmm30

Gość Guuuuru
wielkie suty, to anomalia i nie robmy z tego religii skoro uwazasz, ze wielkie suty nie sa oblesne, to albo masz dziwczyne z wielkimi sutami i nie potrafisz obiektywnie tego przyznac, albo jestes po prostu kobieta z wielkimi sutami inaczej tego wytlumaczyc nie moge - sprawa oczywista - wystarczy tylko poczytac na innych forach, gdzie trzeba sie rejestrowac - za wielkimi sutami opowiadaja sie w zasadzie tylko kobiety zaden prawdziwy samiec nie bedzie za wielkimi sutami, tylko za zgrabnymi suteczkami

Gość Amator_minet
PO pierwsze sjtem samcem, po drugie..prawdziwy samiec sam wie co lui i co dla niego jest najlepsze, a po trzecie prawdziwy facet na pewno nie ebdzie sie rownal do reguly, ze ma cos lubiec lub nie, bo w koncu jest samcem i on rzadzi...

Gość Guuuuru
zgoda. fetysze sa rozne