Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiii iiii

Janino S. zjem twoją wątrobe z cebulką

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiii iiii

oddaj moje pieniądze kurwo 😡😡😡

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiiiii
To nie jest mój watek. Co ja mialam napisać o Niemcach? Że amazon.de zabójstwa zleca? Takie coś miałam pisać? Lepiej napisać, że po 2 miesiącach W KOŃCU wyjechalam z powrotem i zaraz dostałam stołem w kregoslup za firmę. I tyle. Za amazon. de i po co przyjechałam. A że na nocki tam to nic. I tak siedzę rok w domu - jeszcze 2 wyjazdy. W pomidorach byłam, ale nie umiałam - rozbolał mnie kregosłup. Pózniej jeszcze raz byłam i nie da rady. No do szkoły mogłabym wrocić, ale w międzyczasie jeszcze opinia oprocz kobiety lekkich obyczajów to PIJACZKI i tyle. Za co to? A w ogole cala Holandia bez sensu bez passu USA, a czemu do dziś nie mam. Wniosek złożyłam, do dziś odpowiedzi. Trzeba było dzwonić sie dowiem. Dzwoniłam ale nikt nie odbierał telefonu - tyle :(

To znaczy dzwoniłam, ale powiedzieli,ze nie ma żadnego wniosku i że na wiosnę mam złozyć nowy wniosek to ile tych wniosków i ZA CO? No i tak bym jeszcze wróciła na ten zachod, a tak jak. I wiecie jak to tak - i znowu dam wniosek i co. Tak to jeszcze mam 1 szanse a tak co - 2 wnioski zginely i co dalej? 😡😡😡😡

Gość tymot
Pokutnica Jania cos nabroila wedzialam,ze to niezle ziolko...

Jedyne co mogę to rzeczywiście złożyć wniosek o pass USA i go otrzymać i co. I tak jechać na zachod i co? Z tym bolącym kręgosłupem. Bo czemu nie mam w sumie tego passu USA od roku - chyba widzę co sie dzieje. No ale kregosłup mnie boli, jestem zarejestrowana w UP - ja nie pojadę fizycznie pracować z bolącym kręgosłupem jak w sumie nie wiem o co poszło w ogrodnictwie. O co tam poszło. I tak żyję i tyle :(

Wiecie no ja powinnam Śmieszce oddac 10 euro no ale co - za co mnie uderzono w kregosłup tam. Za co? 1 dnia. Za 10 euro. Bo to to swoją drogą??? i za co ja jej mam płacić - za to,że do lekarza nikt ze mną nie poszedł, a w pomidorach to samo - wiecie jak mnie trzmiel uzarl -cała noga mi opuchła - dajcie se siana i tyle. Z całym zachodem :(

Gość tymot
Owieczko i dobrze,ze zyjesz.a do USA nie lec,za duzy tam tlum.

Gość tymot
hrabia co Wy tak wyskakujecie z tym bzykaniem od rana

No zostaje mi wyjechać do USA RZECZYWIŚCIE, ale z czym wiecie? Z CZYM? i tyle. Chyba lepiej spróbować choć cos zacząć swojego. Co z polską oświatą. Z karierą Merkel Angeli na uczelni, Smieszki. Ja miałam swoje coś mieć. Reszta bez sensu i tyle. No i to moja paczka KREDYT z banku i tyle. Mają kredyty sie dowiecie. NA POCZCIE!!! i tak mogą być. No to lokalnie - ale powiem wam TAK MI NIE ODDAC TEJ CHOLERNEJ PACZKI bo wiecie ja sie chce WYPROWADZIĆ - ja tu nie chcę mieszkać - one w tym POCIE, CIASNOCIE swojej nie rozumieją tego i tyle :( Wiecie - a co maja w domach. Ale ja jestem obgadana. Wy sie na siebie popatrzcie. I tyle :( 😡😡😡😡

Tak jak teraz jakbym wyjechala to ZERO szans na żonę Mormona. To trzeba mieć poglądy Mormona i tyle. A ja mam? To raz, a dwa wiecie to też jest jaką mam opinię. To nie jest opinia żony Mormona. Wybaczcie - najgorszej mendy spod Goethego a nigdy tam nie stałam i tyle. Ja pod szkola nie stalabym w zyciu. Bez sensu :(

Dlatego wiecie jak zobaczycie prostytutkę pod szkoła to ją skreślajcie bo nie wiadomo o co jej chodzi. Przy drodze tez. A w Polsce MOIM ZDANIEM w ogole prostytutki powinny stać pod bankami i to wszystko. No tak - forsa i koniec. A tak? O co im chodzi? Jednym o transport innym o maturę. Matko - ale wartosci. To czy one sa prostytutkami??? NIE WIADOMO. Tyle wartosci ze jak je tu nazwac. Bo co moze robic w polsce Śmieszka NORMALNIE. No jak dla mnie pod bankiem stanac i zeby pasowalo jej pobrac kase w USA i tyle. A reszta? Moze nawet byc dyrektorka banku. Wszystko jest mozliwe. Ale NORMALNIE chyba tyle. Wiecie pojdzie przespi sie z kims i wszystko sie moze zdarzyc. CZEMU NIE?

Wiecie do mnie NORMALNI ludzie na pewno mają pretensje ale wiecie ja na tym amazonie przegrałam z rodowodem od sw. Franciszka i w sumie zawsze tak będzie - ale wiecie ja to mam gdzieś bo ja tu w tej rodzinie to całe życie słysze ze nie mam sw. Franciszka a mam tylko bez państw bo matka poszła kariere robic. Wiedziała ze tak kariere bedzie robila a ja nie mialam do ODEBRANIA bo babcie mialam z rodowodem od sw. Franciszka i wiecie ta rodzina chciala byc w Niemczech, a powiesili Ottem babcie z rodowodem ze sw. Franciszkiem. Takze nie mieli szans i wiecie sami nie zrobili nic. Tylko wszystko ode mnie. Jesli chodzi o jakies wartosci. A reszta to w ogole bez znaczenia i tyle. I wiecie ja dostalam w 2000 roku prace w szkole BO BYLA. Na zachod pojechalam BO MOGLAM. Moze to wszystko bylo NIENORMALNE ale zgodne z moim sumieniem i WIEDZA o sobie. tyle. A co mnie kto poklamal i jak to wygladalo to darujcie - a takze wasza wiedza co w szkole robicie. I powiem wam no to tyle rozumiem - to jest NORMALNE dla mnie, a reszta to nie rozumiem. I za Zielinska Iwonę sie nie dam - jebnięta i tyle. Zamiast z siostrą trzymac to Z KLASĄ STALINA - no jakby wyszła w Holandii za Araba. Bo czy warto z nimi trzymać? Jak znasz się z Arabami. To sie znała sie dowiem z ogrodnictwa w Niemczech. No ale wiecie to w Holandii NA MAŁZEŃSTWo i w sumie z jakimś bankierem arabskim co najmniej. Z pracownikami ogrodnictwa w Niemczech - a co - do ogrodnictwa szła? I tyle :(

Wiecie z nimi trzymac to w sumie dyrektor banku znajomość. A czy to ma sens? i tyle. To raczej taka znajomość,że do tego banku sie dostaniesz. No to nimi sie dowiem. No na razie jedna się powiesiła. Dostajesz się krzyżem rodowodowym na 3 skrzydła i tyle. Takie coś. I znajomochy - tak pasuje i znajomości. I taki krzyż miała siostra Zielińskiej i wiecie gdyby żyła ta Zielińska to leje z niej równo choć ją zniszczyła i tyle. Ale byla kierowniczką poczty i na poczcie będzie pracowała. Pracownica. Do banku bo ha - moralna niemoralna? Rodzine próbowała mieć. Jak ją będą chcieli - po maturze, bez studiów. Kto wie. Chyba nie da rady. Z tej kierowniczki tylko pracownica - sama - i tyle. A wyżej? Ano - ogrodnictwa jej zostaja - byle co. Mój krzyż rodowodowy na wszystkie rodowody , krzyże, Europa cała, wschod, wszystko ma za to, że nie poszła na studia. Musi se pokombinować i tyle. Nawet w RELII może robić karierę i dzienniczek ma i figury - wszystko. Niech se robi co chce ta siostra Iwony Zielińskiej. A Iwona? Też niech se robi co chce. I tyle :(

cdn... :( 😡😡😡😡