Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sevil23

praca w UK bez jezyka?

Polecane posty

Czy ktoś juz pojechał kiedyś zagranice nie znając języka a poradził sobie? Albo znając język w minimum "Kali jeść Kali pic"?

Gość Jakbys przeczytal choc kilka
Topikow na ten temat bardzo szybko sie dkwiesz jaka jest odp.

Gość MOJ MAZ.......................
Nie zna jezyka i przez to juz pol roku siedzi w domu . w kazdej agencji trzeba choc w stopniu minimalnym znac jezyk. Bez jezyka teraz to raczej szans nie ma

Ale jeśli sie nie załatwia pzrez agencje tylko poprostu ktoś znjomy rodzina załtwia prace to można z czasem załapać ten jezyk. Da rade chociaż na początku pracować bez znajomości jezyka, chociażby tylko komunikując sie z pozostałymi pracownikami????????

Mam jeszce takie jedno pytanie dotyczace lotu samolotem. Czy do bagażu podrecznego można zabrac szczoteczkie do zebów?

Gość cdfcfdf
hmm moj szwagier, ale on mial zalatwion prace juz wczesniej, przez mojego meza, pracuja razem , takze jest ok

Gość Monia___UK
Pewnie, że szczoteczkę do zębów można zabrać :) Co do języka to teraz niestety trzeba znać choć trochę. Jeszcze kilka lat temu gdy pracowałam w fabryce przyjmowano osoby, które w ogóle nie mówiły po angielsku, teraz ta agencja (z tego co wiem bo już tam nie pracuję) wymaga chociaż podstawowej znajomości języka, a często nawet komunikatywnej.

Gość do Monia_UK
Masz rację