Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila4393

Jadlospis 5 miesiecznego dziecka.

Polecane posty

Gość kamila4393

czesc dziewczyny. Moja corcia nie dlugo konczy 5 miesiecy. jak do tej pory byla na piersi ale zaczela odrzucac i dokarmiam ja mm i kaszka. Podajej jej jeszcze jabluszo. Moge dalej roszerzac jej diete czy narazie wystarczy to co teraz je..??

po ukonczonym 5 msc mozesz zaczac powoli wprowadzac jej zupki warzywne a jak zakceptuje i nie bedzie miala alergii to mozesz z miesem no i czasami z ryba plus wlasnie jakies owoce i ,kleik kaszka najlepiej na noc jesli nie chcesz zrezygnowac z karmienia nocnego.moja corka wlasnie w tym wieku odrzucila nocne karmienie.

Gość kamila4393
chcialambym chociaz w nocy ja dokarmiac piersia. Na noc daje jej mm z kaszka i spi do 2 i wtedy daje jej cyca dobre i to . Niewiem wlasnie czy lepiej dawac jej na noc mm z kaszka czy sama kaszke na wodzie??

no chyba nie ma znaczenia .bo to jest to samo. w 1 wypadku dosypujesz kaszke ryzowa do mleka w 2 wypadku dodajesz wode bo mleko jest juz dodane do kaszki.ale lepiej chyba dosypac kaszki ryzowej do mleka bo mozesz zrobic do picia przez butelke.