Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja_baja

FACET PRZEGINA...

Polecane posty

Jestem w ciąży w dodatku się przeziębiłam mam dużą temperaturę 38,8 ;/ zapalenie gardła grożą mi oskrzela a mój facet zamiast być obok mnie pomagał kolesiowi z rodziny w budowie balkonu... czekałam cierpliwie aż coś napisze no i co ? 22 sms "idę spać jestem pijany" PS "piłem przy zalewaniu balkonu i tak wyszło dobranoc" wściekłam się póki co się do niego nie odzywam co mam zrobić on pisał rano jak się czuje itp ale dopiero rano wczoraj mnie olał a wiedział ze jestem chora !!!!!

Mojej dobrej kolezanki facet tez robil rozne numery w trakcie jej ciazy, potrafil pojsc z kolegami na basen czy do knajpy jak ona sie zle czula albo go o cos prosila. Nie sa juz razem. Ma fajna corke i zwiazala sie z innym facetem. Sa szczesliwi.

to o ile szok związany z Twoją ciążą nie sprawił, że facet ucieka w picie i towarzystwo w którym Cię nie ma to musiałaś coś przegapić.

raczej interesuje go dziecko na głowie staję wczoraj jego zachowanie mnie zwaliło z nóg...

to jedna rada - nieodzywaniem się tego nie załatwisz. Musisz z nim porozmawiać i dowiedzieć się dlaczego się tak zachowuje (ale nie licz, że od razu dostaniesz prostą odpowiedź).

jak pomilcze to bedzie wiedzial czego nie robic a jak sie odezwe pomysli ze moze robic wszystko bezkarnie !!!!

milczenie oznacza zgodę :) A tak poza tym to nie wróżę sukcesów - poza tym po cholerę zakładasz temat na forum skoro sama wiesz najlepiej jak sobie radzić? Tylko się nie zdziw jak kiedyś nie wróci.

"jak pomilcze to bedzie wiedzial czego nie robic a jak sie odezwe pomysli ze moze robic wszystko bezkarnie !!!!" Typowo kobieca "logika":) Jest dokladnie odwrotnie. Jak sie nic nie mowi, to dla mnie nie ma problemu. Jesli ma sie jakies zastrzezenia to mi sie mowi, wtedy wiem, ze cos jest nie tak. Moorland ma racje.