Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak bedzie najlepiej

Dlaczego w zwiazku zawsze jedno kocha bardziej niz drugie.?

Polecane posty

:( jestem po slubie 3 lata, zwiazałąm sie osoba ktora raz kiedys mnie oszukałą, teraz robie za kazdym razem awanture o byle pierdole wedłu niego. A ja poporstu nie mogę zapomniec wybaczyc. Brak mi zaufania. Nie wiem co robic mamy dziecko, ale czesto bywaja chore sytuacje, ze ja robie o cos jazde sama mam tego dosyc. Kocham, ale nie potrafie zaufac uwazam ze taki zwiazek nie ma sensu i niszczy psychicznie dwie strony, ale co z dzieckiem?

Wyjaśnij mi tylko jedno - po cholerę w ogóle pakowałaś się w małżeństwo z kimś kto już raz Cię oszukał?

Sama nie wiem , jestem zla na siebie zajebiscie. Mam wielki ogromny zal i pretensje do samej siebie, ale czasu juz nie cofne

jak to po co? żeby teraz narzekać :D nie, nie zawsze jedno kocha bardziej, to cecha tylko związków toksycznych.

twój nick mówi sam za siebie....jakoś tak bywa, że te dwie cechy idą w parze przy tworzeniu toksycznych układów.

Nie wiem co mam robic , wiem ze przez t moje awantury zwiazek i tak sie rozpadnie. Mimo ze kocham i on twierdzi ze kocha ja zastanawiam sie nad rozstaniem. Innej opcji nie widzę, nie zmienie sie moze na chwile moze dwie ale bede amietac ze kiedys mnie oszukał. A on cały czas bedzie mi mowił , ze psychika mi siada i wszystkiemu sa winne moje paranoje. Chce byc kochana szczerze bez watliwosci, nie wiem co mam robic. Gdyby nie dziecko pewnie bym sie z nim rozstala i wiem zeby nie zabiegał aby do mnie wrocic.

Tak jak wczesniej zerwałam z nim po tym jak sie okazalo ze z kims szpaci na boku, nawet nie strał sie rzyjezdzc niczego tlumaczyc. Jak bylam w ciazy tez sie poklocilismy to zamiast rzyjsc do mnie i pogadac okazalo sie ze gadal z jakas swoja byla przez gg i kolega o ogodzie, wogole nie wsominajac o tym ze sie ze mna poklocil i ze jest mu ciezko. Te sytuacje caly czas pamietam, adłam ofiara jego uroku , wimz e nie jedna ma na niego chrapke, a ja nie jestem w stanie juz tego pzetrzymac wszytskiego.Chce wolnego umysłu , wewnetrnzeo spokoju i artnera na ktorym moge polegac w kazdej sytuacji. Dlaczego facet mowi ze kocha a robi co innego, rozmawialam z nim on powiedzial ze mi nie da rozowdu i dziecka mi tez nie odda dlaczego skoro mam mnie gdzies?

Problem polega na tym glownie ze juz nie wiem czy to ja jestem toksyczna osoba w tym zwiazku czy on.Dlatego chce sie rozstac dla dorba jego i mojego ale co z dzieckiem?

Poradzcie cos prosze bo juz nie wiem co mam robic?