Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrafiątko

Kompleks... żyrafy??

Polecane posty

Gość żyrafiątko

Może nie jestem specjalnie wysoka, ale 172cm może zrobić jakie takie wrażenie... Najgorsze jest to, że jakieś 75% koleżanek ma wzrost 156-165cm, stojąc wśród nich strasznie źle się czuję... Na dodatek zawsze chciałam być taka średnia, koło 160cm. Uważam, że niska dziewczyna jest słodsza, ładniejsza i seksowniejsza. Wysokich facetów (185-195cm) znam trochę, ale z tego, co zauważyłam oni wolą niskie (no przecież podobno przeciwieństwa się przyciągają!). Twarz mam dość ładną, jestem szczupła, ale lekko zaokrąglona we właściwych miejscach, mam długie nogi, ale co z tego, jak prawie zawsze wystaję...?

dziewczyno :D daj spokój :D ja przez całe życie byłam najwyższa, od przedszkola, w czasie szkoły nie miałam chłopaka bo wszyscy wyglądali jak karakany przy mnie teraz mam 25 lat, 175cm wzrostu, faceta o 10 cm wyższego i czuję się bosko jak założę szpilki 10 cm, mam kobiecą figurę i serce mi się raduje jak widze facetów gapiących się na mnie na ulicy gdy mam na soobie spódnicę i wysokie buty

Gość Lamassu 06
mam 173 i często jestem najwyższa i...co z tego? nigdy nie miałam kompleksów z tego powodu, chodzę też na szpilkach, weź się ogarnij bo zajmujesz się takimi bzdurami że aż przykro

daj spokój, 172 cm to nie jest jakiś strasznie wysoki wzrost. Fakt, większość dziewczyn ma poniżej 160 cm i pewnie dlatego źle się czujesz. Dużo jest wysokich facetów i dużo niskich dziewczyn , więcej jest tych niższych niż wysokich i dlatego Ci się wydaje, że lecą na niskie ;) Jest to nieprawdą, dlatego że ja mam 170 cm mój facet 186cm.

Gość to jest duza suma
172 i uwazasz ze jesteś wysoka?? puknij sie w łeb

Gość żyrafiątko
Bzdury jak bzdury... Każdy ma swój problem, który w oczach innych jest bezsensowny...

Gość żyrafiątko
to jest duza suma, a od ilu zaczyna się bycie wysoką?

wg mnie dziewczyna jest wysoka tak od 165 cm, a bardzo wysoka od 175 cm powiedzmy . A co do tych wysokich facetów - wiesz, dla takiego 195 cm Ty na pewno jesteś niska :) jak ktoś jest niższy od Ciebie 23 cm, czyli ma 149 cm to też jest ta osoba niska dla Ciebie.

Gość was zapomnieli nauczyc
mam 24 lata i wiele kolezanek w wieku 20-40 lat. 172 to tak troszke powyzej sredniej, nie rob z siebie cudu... mam kilka kolezanek co maja 180 i wiecej, a srednia to wlasnie 168-172

Gość ja mam 168 więc
to tylko 4 cm różnicy chciałabym je mieć :P nie narzekaj, są wyższe dziewczyny.

ojj nie, 168 - 172 cm to na pewno nie jest średnia. Najbliższe koleżanki w moim wieku, też mam 24 l., mają 151cm, 153cm, 158cm i 172cm, ale ta ostatnia ma 20 lat.

Gość żyrafiątko
Mi się wydaje, że średnia leży właśnie w okolicach 160cm...

Gość pomatttka
średna 160cm? obracasz sie w towarzystwie krasnali ogrodowych? znam tylko 3 osoby o takim wzroście i bardzo na to narzekają. ja mam 175 cm i co z tego, ze duzo facetow jest ode mnie nizszych? to ONI powinni sie zle czuc z tym ze sa niemeskimi karakanami. gdybys miala 182 to jeszcze bym zrozumiala twoj bol, ale 172? moim zdaniem to bardzo fajny wzrost. Osoba takiego wzrostu wygląda smukło, szczupło (no, wiadomo, to zalezy od wagi, ale latwiej wygladac szczupło przy tym wzroscie niz 160) nie ginie w tłumie. A jak do tego ładna? To prawie modelka :D

Gość pomatttka
Dorosla kobieta i 151 cm, to niemal kalectwo :o

Gość żyrafiątko
Nie popadajmy w skrajności.. jasne, że wolę mieć moje 172 niż 151 albo 182... Co do facetów: mówiłam: znam sporo wysokich, raczej mało niższych ode mnie, ale oni jednak chyba wolą te niższe...

Gość kgkg
ja mam 170, ale chcialabym miec wlasnie tak z 172-3.. ciesz sie , kobieta powinna byc wysoka a nie jakis kurdupel jak dzieciak

Gość pomatttka
wątpie zeby wzrost decydował o tym, jakie kobiety wolą. jasne, sporo facetów na pewno zwraca na to uwage, ale to raczej mniejszosc. Inne czynniki decyduja o tym, czy chca sie spotykac z ta kobieta. Takze nie zrzucalabym tutaj winy na wzrost...

Gość bvbnnmmzx
no..