Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darkofthelife

poronienie czy nie??

Polecane posty

Gość darkofthelife

Witam. Uprawiałam seks z moim chłopakiem bez zabezpieczenia i na nasze nieszczęście, mimo tego że nie skończył we mnie zaszłam w ciążę. MInęło kilkanaście dni zanim poczułam pierwsze objawy, kupiłam test i okazało się że jestem w ciąży. Nie możemy pozwolić sobie na dziecko, i w tej sytuacji, zdecydowałam się sama spróbować je usunąć skoczyłam ze schodów i wypiłam dużą ilość alkoholu. Pojawiło się krwawienie, utrzymywało się 4 dni. po łącznie 7 dniach sprawdziłam znów testem czy jestem w ciąży, wynik negatywny. Jednak teraz, po 10 dniach, nie mam krwawienia lecz mdłosći, bóle głowy i brzucha, co to może oznaczać czy jestem nadal w ciąży?? czy test mógł się pomylić??

Gość anna_mmmmm
Po pierwsze najlepiej zrob test beta hcg z krwi i jesli okaze sie prawda ze jestes w ciazy , idz do lekarza. Nie pij i nie skacz ze schodow. Dziewczyno strasznie sie czyta Twoja wypowiedz. Moge sie domyslic ze masz nascie lat i strasznie sie boisz dlatego tak glupio postepujesz i piszesz takie rzeczy. Pamietaj zawsze mozesz urodzic i oddac dziecko. Nie zabijaj go. Znam mlode dziewczyny, ktore urodzily dzieci i sa szczesliwe.