Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingisojfsiojfod

jak delikatnie splawic faceta?

Polecane posty

Gość kingisojfsiojfod

po rozstaniu z chlopakiem zaczelam sie jak glupia spotykac z kazdym innym (moze glupie, ale pomoglo). byly to tylko pojedyncze spotkania. zaden na tyle nie spodobal mi sie, zeby kontynuowac znajomosc. teraz telefon doslownie mi sie urywa. jak mam sie ich pozbyc? czy po prostu olac?

Gość kingisojfsiojfod
problem w tym, ze niektorzy maja mnie na fb... i na badoo, gdzie wyswietla sie, kiedy bylam online 2 z klubu 1 znajomy kolezanki 6 z neta :P

pora na standardową wymówkę typu: Jednak to nie to, pomyliłam sie co do nas.... Jakiś kit wciśnij poprostu. I na przyszłosć nie dodawaj do znajomych na Fb 20 chłopaków na raz co do których nie jestes pewna...

Jesteś dziewczyną napisz cokolwiek, faceci i tak nieoczekują logicznych wypowiedzi po was :D tylko zaznacz zeby już nie dzwonił :)

Gość kingisojfsiojfod
wlasnie im nie daje, oni sami mnei znajduja za pomoca tego durnego badoo :o glupio mi pisac do faceta 'pomylilam sie co do nas' po jednym spotkaniu :D chyba po prostu przestane sie odzywac

napisz ze jesteś w ciąży ze swoim byłym chłopakiem, dopiero dzis sie dowiedziałaś ;) Od razu zaczną traktowac Cie jak wąglik :D

Gość kingisojfsiojfod
:D 🖐️ nieglupie :D

Gość bsdgjklasfhsdf
hehe autorko ja mam tak samo ze musialam kupic nowa karte i nie dlugo zmieniam numer ale jeszcze musze chwile poczekac bo czekam na wazny telefon na stary numer ale nie od faceta i wreszczie bede miala spokuj