Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sławna uczona

problem z allegro! doradźcie!

Polecane posty

Gość sławna uczona

Otóż wylicytowałam na allegro perfumy, tyle że myślałam, że są oryginalne bo w opisie aukcji nic nie pisało, że to FM. Cena którą wylicytowałam jest dwa razy wyższa od wartości tej podróby :O na szczęście nie odebrałam jeszcze tych perfumów z poczty ( za pobraniem). I co teraz mam zrobic? nie amam zamiaru za to płacic. dodam, że do sprzedawcy nie można było się dodzwonic, ma ciągle wyłączony tel.

Gość mam pytanie do autkorki
podaj link do auckji inczej nic nie doradzimy

Gość Lamassu 06
to po co licytowałaś? nie rozumiem takich idiotek

Gość sławna uczona
myślałam, że jest oryginalny, czytaj uważnie.

Gość sławna uczona
negatywny komentarz? spoko. wole to niż wywalac kasę w błoto.

Sory, ale skoro nie odebrałaś ich z poczty i nie ma w aukcji, ze to FM to skad teraz wiesz o tym???????????

to ty chyba czytalas nieuwaznie skoro nie widzialas ze pisze e to FM a nie wierze ze w aukcji nie ma o tym mowy podaj linka a nie sciemniaj

Gość sławna uczona
wiem o tym, ponieważ wcześniej gościu miał tylko te perfumy i żadnych innych przedmiotów, a teraz jak weszłam na jego przedmioty to ma aukcje z FM. Więc to mówi samo za siebie i teraz już wiadomo dlaczego taka 'niska' cena się wydawała.

kobieto daj tego linka i bidze wszytko jasne skoro chcsz zeby ci doradzic to czmu nie dasz tego linka zebysmy widzieli skoro nic nie było ze to FM to mzoe sie jakos wybronic ale na milosc boska daj tego linka na ktorym kupilas te perfumy a jakie zdjecia sa z aukcji? zdj oryginalnych perfum czy flakonik typowo jak z FM

Gość kupóóóóóóóóóó
daj link do aukcji :o sprzedaz na Allegro jest tak samo wiazaca jak sprzedaz w sklepie, i ciebie wiaże i sprzedawce! skąd wiesz, ze perfumy to Fm? skoro nic o tym nie ma w aukcji?

No chyba autorka już się zmyła, myślała, że każdy jej powie ze ma nie brać a tu zonk. Pewnie prawda jest taka, ze perfumy dobre a ona po prostu nie chce ich wziąć

napewno było napisae ze to Fm nie chce podac linka bo by wyszlo na jaw ze wogole nie widziala tego jedynie jak by sie mogla wybronic to tak ze nie ma mowy w opsiei ze to podrobka czy odpoweidnik i zostala oszukana bo to nie orginal ale skoro nie odebrala z poczty to nie wie ze to nie oryginal a jak w opisie pisze ze FM to nic nie zrobi tak czy siak negatyw jej sie nalezy

Gość kupóóóóóóóóóó
Tez tak sądze, ze po prostu nie doczytała i teraz płacz :o🖐️ I nie myśl, ze sprzedawca ci odpuści to, ze 2 razy bedzie musiał zapłacić za przesyłkę :o🖐️

a wiecie co jesli to prawda ze wylicytowała 2 razy drozej niz perfumy z FM to znaczy ze jeszce inna idiotka myslala ze to oryginal i dała wysoką cene bo nikt nie licytuje czegos co na kup teraz moze dac polowe mniej kasy

Gość kupóóóóóóóóóó
dokładnie :D

Albo widziała ze to z FM ale nie sprawdziła po ile chodzą perfumy na allegro i wylicytowała. Później sprawdziła, okazało się że przepłaciła i zonk