Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego nie?

Dlaczego już nie chudnę?! :-(

Polecane posty

Gość dlaczego nie?

Hej, jak myślicie, dlaczego już nie chudnę? Od połowy marca schudłam trochę ponad 5 kg. Byłam na kilku dietach. MŻ, 500 kcal, monoskładnikowa, itp. I trochę poleciało. A teraz znów jem malutko, nawet nie 500 kcal i waga stoi w miejscu. Do okresu jeszcze dobre 2 tygodnie. Aha i uprawiam sport 4 razy w tyg. po ok. 45 min. Co jest grane? Martwie się, bo mam do zgubienia jeszcze 10 kg. Czy ti chwilowy zastój i po jakimś czasie znów ruszy? Maskara! :(

Gość jak ^
przeciez juz schudłas starczy CI:D

Gość oj dziewczyno dziewczyno
jedzac malo rozregulowalas sobie metabolizm i bedzie teraz ciezko go podkrecic, Twoj organizm teraz robi zapasy z tego co jesz i nie pozwala spalic wiecej

Gość dlaczego nie?
Schudłam za mało :( To co mam teraz zrobić? Już nie schudnę, będę tyć? Proszę o rady!

Gość weiarkaja
tez mam tak

Gość pojfbbjndvm,vmdvm
podeszlas do diety jak pies do jeza,najpierw robi pozniej mysli,zdupilas metabolizm poszly miesnie i woda a tluszczu ni chuchu.organizm sie broni przed dalszym wycienczeniem

Gość to co teraz
robic

Gość pojfbbjndvm,vmdvm
zeby naprawic metabolizm trzeba...podniesc kalorie.owszem utyjesz ale naprawisz co spieprzylas.powinnas jesc na poczatek zgodnie ze swoim metabolizmem az waga stanie na stalym poziomie, pozniej mozesz dolaczyc cwiczenia obserwowac i jak waga znow stanie ewentualnie obciac gora 200-300kcal i tak sie odchudzac.inaczej metabolizm zwalnia czeka az ty wszystko za niego zrobisz-spalisz kalorie.nie mozna wyreczac organizmu.

Gość natalinka24
a ja mam taki problem przerwałam po 8 dniach dietę kopenhaską ,ze względu na to ze mam juz odruch wymiotny ( czasem wymiotuje) na warzywa, i na mięso , wiec nie mam jak jej dalej kontynuowac , schudłam ok 4 kg, jak teraz się odzywiac aby nie bylo jo-jo i jeszcze schudnąc 2-3 kg , bardzo prosze bo teraz jestem w kropce. i dziekuje

Gość pojfbbjndvm,vmdvm
zamien warzywa na inne, a mieso na inne zrodlo bialka- ryby twarogi.jesli odrzuca cie na mysl o warzywach w ogole to masz po diecie a nawet nie byla ona potrzebna bo skoro kilka dni warzyw tak ci utrudnia egzystencje tzn ze zamierzasz ich nie jesc no a bez witamin mineralow blonnika to ciezko o dobra sylwetke nie mowiac o szczuplej

Gość natalinka24
po dukanie mi został ten wstret , ale nie do wszystkich warzyw,

Gość natalinka24
juz wczesniej jadalm ich duzo