Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sprawa

nagły wstręt do papierosów

Polecane posty

Gość dziwna sprawa
"pitolenie" - to masz spoko mame widać że na luzie. Moja dramatyzuje zawsze ze wszystkim jest typową pesymistką i niekiedy obrażalska.

Gość i cooooooooo
jesteś w ciązy?????

Gość hgyuik
autorka jest jakaś popierdolona, nie chciała ciązy ale się nie zabezpieczała ahahahahahahahaha dobre :D:D:D nie ogarniam głupoty :D

Gość opiopi
Też tak miałam że odrzucalo mnie od papierosów na początku ciąży i to strasznie i od alkoholu tak samo a poza tym żadnych innych objawów.

Gość gość
To nie musi być ciąża. Widzę że temat jest nieco przeterminowany ale dopiszę swoje doświadczenie. Przed miesiączką podwyższa się poziom progesteronu,co powoduje złe samopoczucie,obrzęki,drażliwość,nadwrażliwość na zapachy,pocenie się w nocy.Ja dodatkowo miałam mdłości i migrenę.Dwa dni przed odrzucało mnie od dymu papierosowego.W dniu miesiączki wszystko ustąpiło. Pozdrawiam

Gość gość
Ja w połowie lutego miałam owoulacje. Tak staramy się z mężem o dziecko Ale różnie to było ostatniej czasu. Kochamy się bez zabezpieczenia. Od niedzieli 18 czy on 19 nie moge palić. A paliełam z przerwami Ale ostatni tydzień normalnie dość sporo. I nie miałam problemów z paleniem. Ale od 3 dni jak zaczynam palec to mnie cofa, mdlni a dziś to tak mi zakrecilo w głowie że masakra. Myslalam że to jakieś zatrucie Ale nigfy nie miałam takich problemów by mnie tak cofało. Zastanawiam się czy jestem w ciąży? Ponadto jestem senna inaczej się czuje.... Okaże się za parę dni.

Gość gość
Witajcie. Chciałabym zapytać bo nie wiem co się dzieję. Pale codzinnie około paczki papierosów od 3 lat. Od kilku dni pale tylko dlatego bo jestem do tego przyzwyczajona. Ogólnie nie jem dużo zawsze zdbałam o linie a od czasu kiedy odrzuca mnie od fajek wiecznie jestem głodna. Zapaliłam dzisiaj 5 papierosów i to na siłę.