Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A może by tak

Problem 18 latka

Polecane posty

Gość A może by tak

Witam wszyskich. Mam prawie 18 lat i jestem dosyc wysoki 193 cm wzrostu. Ale tu nie chodzi o moj wiek i wzrost tylko o mojego penisa i psyhike. Co z tego że mam w miare dużego penisa (18 cm długi i 14,5 cm obwód) skoro boje sie pierwszego razu gdyz wydaje mi się że cierpie na przedwczesny wytrysk.Podczas onanizowania się dochodże od kilku sekund do 3 min oczywiscie na max podnieceeniu.Boję sie że podczas aktu miłosnego bedzie tak samo.Wiem że można np przed stosunkiem zwalić konia ( za drugim razem wiadomo że moge o wiele dłużej) ale czy nie będzie dziewczyny sfrustrowana malą iloscia spermy itd.Czy waszym zdaniem jest szanse że przedwczesny wytrysk minie wraz z wiekiem i doswiadczeniem.Jezeli chodzi o onanizowanie sie to bywa roznie czasami potrafie robic to codzinie po kilka razy a czasmi nie robic tego przez około tydzień (ale jest ciezko).

Gość paulinciaaaaaaaa
jestem dziewicą, nie martw się dla mnie jesteś akurat ;D

Gość paulinciaaaaaaaa
ale nie martw się, mam podobną psychikę . :)

Gość kurczemamama
masz dziewczynę?

Gość A może by tak
Tak mam ale od niedawna.

Gość A może by tak
Czy waszym zdaniem to minie wraz z wiekiem i z nabieranym doswiadczeniem w sprawach łózkowych

Gość mysleZEbedzieOK
Hej :) jasne ze minie :) nie martw sie, jezeli Twoja dziewczyna Cie kocha i jest w porzadku to zrozumie. Moze z nia porozmawiaj :) powodzenia