Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

kto popisze, nudzi mi sie ;)

Polecane posty

Go艣膰 aaaaaaarwena
dziwne wlasnie w tym wieku hormony najbardziej szaleja, jak zaczelam sie zadawac z facetami to mi troche przeszlo, no ale wtedy... a odpalyy mam do dzisiajj, z niczym to nie koliduje :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
powiem tak .. ochote owszem mam, szczeg贸lnie przy moim facecie, ale nic z tym nie robi臋. Nie mam do艣wiadczenia a wiedz臋 mam s艂ab膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaarwena
no doswiadczenia nie zlapiesz z powietrza od czegos trzeba zaczac ;) nie namawiam na seks juz teraz, po prostu zdziwilam sie ze ktos w tym wieku moze miec jeszcze uspione instynkty...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaarwena
wow czyli wyszlas juz daleko poza sfere fantazjii :D no to nie dziwne ze ja taka niewyzyta bylam :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaarwena
a cz臋sto sie masturbujesz ?

Udost臋pnij ten post

ale to by艂y tylko dwa razy :) a i tak by艂am tak spi臋ta ze stresu, 偶e prawie nie mia艂a przyjemno艣ci :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaarwena
z masturbacja to byl podszyw :P

Udost臋pnij ten post

Mam wolne od szkoly i zjada mnie nuda. Nie mam co sprz膮ta膰 bo wczoraj ca艂e mieszkanie pospprz膮ta艂am. By艂am na spotkaniu klasy z podstawowki ale od ok gdziny jestem w domu i si臋 nudz臋 :/

Udost臋pnij ten post

pomocy ;( to pi*przone kafe mi si臋 zaci臋艂o :( mam tylko ulubione tematy aa wszystkie inne s膮 z 14.02 i wczesniej :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZMYS艁OWY AMOR
Ja zacz膮艂em si臋 masturbowa膰 gdy mia艂em jakie艣 5 lat. Le偶a艂em na plecach z uniesionymi nogami do g贸ry. Porusza艂em sobie tak nimi na boki. Okaza艂o si臋 偶e moje uda ociera艂y penisa. Wtedy nie wiedzia艂em 偶e to masturbacja. By艂o mi przyjemnie i cz臋sto to powtarzalem. Dopiero tak w 4 kl podstawowej dowiedzia艂em si臋 o masturbacji. Wtedy zrozumialem co tak naprawd臋 robi臋. Zacz臋艂o mi si臋 to jeszcze bardziej podoba膰. Zmieni艂em styl masturbacji. Kucalem przed 艂贸偶kiem b膮d藕 fotelem i jednym kolanem opieralem si臋 o pod艂og臋 a druga nog臋 mia艂em oparta normalnie. Ruszalem wtedy nia i moje udo ocieralo o penisa. Mia艂em wtedy bardzo przyjemne sk贸rcze bez wytrysku. Dopiero tak w 6 klmasturbujac si臋 w ten spos贸b przy przegl膮daniu gazety tw贸j weekend kt贸ra wykradlem ojcu dosta艂em pierwszy obfity wytrysk. Potem moja masturbacje zmieni艂em na styl pobierania o poduszk臋. K艂ad艂em si臋 na niej i ocieralem do fina艂u. Dzi艣 masturbuje si臋 tradycyjnie d艂oni膮. Ch臋tnie popisze z dziewczyna o masturbacji . B膮d藕 wsp贸ln膮 masturbacja:-D Dla ch臋tnych dziewczyn kt贸re napisz膮 ode艣le swoje intymne fotki penisa ;-) Kontakt na maila KRYSTIAN1990-95@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nudzi mi si臋 gdzie mo偶na z kim艣 popisa膰 i pozna膰 normalne osoby

Udost臋pnij ten post