Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Valetta

Mam dylemat. Nowa propozycja pracy... WEJDŹCIE KONIECZNIE

Polecane posty

Na obecnym stanowisku zarabiam całkiem sporo (6000zł miesięcznie) i mam niewiele pracy. Dostałam propozycję rozpoczęcia kariery w zagranicznej korporacji z możliwością szybkiego awansu. Na początek pensja 10000 zł, a potem (za kilka lat) można już zarabiać nawet kilkadziesiąt tys. zł na miesiąc. Niby marzenie, ale wiem, że ta nowa praca byłaby wycieńczająca. Pewnie po 12-14 godzin dziennie i zabieranie papierów do domu na weekend. Co byście wybrali, mniejsza pensja i spokój, czy duże pieniądze, ale brak czasu wolnego?

Gość Martuniaaaa 2
A może popracuj tak kilka lat, zarób dużo pieniędzy, a potem żyj z odsetek, albo znajdź spokojniejszą pracę.

Bierz nową pracę, a mi podaj adres tej obecnej za 6 tysięcy przy niewielkim nakładzie pracy :D

Gość miecz damoklesa
ależ to od ciebie zależy cos za cos jest zawsze...a korporacje łykają z duszą i ciałem :P kiedyś zrezygnowałam z oferty bo mialam małe dziecko i ostatnie czego dla niego chcialam to kasa zamiast matki zastanów się jakie masz na dziś priorytety, a rozwiązanie samo się znajdzie :)

Gość tryy tryyy tryyyyy
kolejny głupi topik jemifer8787***

Gość ech.............///
Jenny a jej się zera mylą Mąż zarabia 3 - 4 tyś A ona zarabia 600pln a teraz zastanawia się czy iść robić za 1 tyś pln. Ona po prostu jeszcze w prlu żyje

Nie jestem podszywem Jennifer... To podszyw Jennifer robi mi podszywa. Ma wielkie "i" zamiast małego "L" w nicku.