Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od poniedziałku jade do potoku

Politycy do tego doprowadzili!!! Nie mam pracy jade szukac zlomu

Polecane posty

Mam dosyc takiego zycia bez pieniedzy, bez pracy(choc srednie wyksztalcenie mam to pracy nie mam). Postanowilem ze od poniedzialku bede szukac puszek, zlomu nawet bede jezdzil do potoku, tak by przezyc. A moze noz i widelec urzad pracy znajdzie dla mnie jaka robote.

Gość ddfdgfh
jak glosowales na PO no to sorryyy

Ja wogole nie glosowalem, juz na te mordy na krakowskie telewizji, tych zasranych politykow patrzec nie moge. Oni zyja se w luksusie za pieniadze ktore naleza sie nam.

Gość ja-magda
Nie zwalaj winy na innych. Średnie w dzisniejszych czasach mało znaczy... Nie masz żadnego doświadczenia, to Cię nie wezmą. W sklepie możesz się dostać.

Gość to prawda politycy do tego
doprowadzili. Jak mozna zdobyc doswiadczenie skoro ci pierdoleni pracodawcy nawet na staz wymagaja doswiadczenia.

Gość ja-magda-pierdlę bzdury
wyższe też jest na ch_uja potrzebne , więcej bęcwałów po studiach nie ma pracy niż po średnim. ponadto poziom dzisiejszych studiów jest baaardzo lichy

Gość OXO
Dodam ...,że nie każdy może mieć wyższe wykształcenie. Za kilka może kilkanaście lat będziecie szukać zwykłego robotnika.Niestety,w PL pracę zapeniają układy ,a nie wykształcenie czy doświadczenie.Smutne to ,ale prawdziwe.

Gość anty....y
jak to się stało że polacy wybierali rzydów do sejmu ? dlaczego na protesty nie chodzicie ?

Gość anty....y
Jak mozna zdobyc doswiadczenie skoro ci pie**oleni pracodawcy nawet na staz wymagaja doswiadczenia. pierdolony to jest system (nie)edukacji i nasi rządzący nibypolacy przyjrzyjcie się charakterystycznym nosom http://top1-1.com/wp-content/uploads/2010/06/zydzi-w-polsce-zdjecia.jpg http://top1-1.com/wp-content/uploads/2010/06/zydzi-w-polsce-zdjecia.jpg

Gość głosujcie na NOP
jedyna polska partia http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5199198 "Nie dość, że zagarnął Palestynę i ustanowił w niej swój reżim, to jeszcze rozbudował na całym świecie potężne ośrodki władzy w sferze politycznej, ekonomicznej oraz w środkach masowego przekazu. Trzecia Pozycja przeciwstawia się zdecydowanie ruchowi syjonistycznemu, ponieważ w swoim działaniu w sposób rażący i straszliwy pogwałcił on prawa narodu palestyńskiego; jednocześnie jego potęga w innych krajach kłóci się w sposób zasadniczy z prawem narodów do samostanowienia. Trzecia Pozycja jest przeciwna politycznemu, ekonomicznemu i terytorialnemu imperializmowi syjonizmu. Przedstawicielem Trzeciej Pozycji w Polsce jest Narodowe Odrodzenie Polski."