Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajneprzezpoufneee

Czy mogę skazać osoby, które mnie molestowały w dzieciństwie?

Polecane posty

Gość tajneprzezpoufneee

W wieku 6-9 lat byłam nieświadomie molestowana przez starszego o 5 lat wujka i kolegów z sąsiedztwa starszych o rok, dwa. Nie daje sobie już z tym rady, nie śpię po nocach. Odbija się to na moim dotychczasowym życiu. Mam 18 lat. Dodam, ze Ci koledzy z sąsiedztwa i wujek mnie szantażowali jak chciałam o tym komuś powiedzieć. Kazali mi nikomu nie mówić, bo mnie pobija albo powiedzą komuś, ze jestem [CENZURA] i nikt nie będzie chciał się ze mną bawić. Po jakim czasie Ci koledzy z sąsiedztwa zaczęli opowiadać swoim znajomym o tym co ze mną robili, wyzywali mnie... Mam chłopaka już 3 lata, do tej pory Jemu o tym nie powiedziałam. Wstydzę się siebie, tego ze nie zareagowałam od razu, tylko się bałam. Chce ich ukarać, dopiero teraz bo wcześniej nie rozpamiętywałam tego tak bardzo. Teraz nawet idąc ulica mam te obrazy przed sobą.. Jak jestem z moim chłopakiem to nie myślę o tym, ale On nie lubi ze mną długo przesiadywać i uważa ze jestem chora na głowę. Mam depresje. błagam pomóżcie! ;( Co najgorsze to, to ze mój chłopak zaczął się kolegować z tym chłopakiem, który nie raz był obecny przy tym co mi robili i nie raz mnie wyzywał od najgorszych i psuł opinie, wszystko co chciałam sobie w życiu ułożyć. Nie mogę tego znieść. Tego strachu ze niedługo mój chłopak się dowie i uwierzy w jego wersje a nie moja... ;(

Gość prawnik po godzinach
podaj jakiś mail lub gg

Gość ksdfnskfnlsdfnlskfndlsn
Dziewczyno! To oni powinni się wstydzić, nie TY!!!!!!! Na pewno coś da się z tym zrobić, trzeba pogadać z prawnikiem. I koniecznie musisz pogadać ze swoim chłopakiem, nie mozesz żyć z tym sama

Jak zostaniesz sędziną i zorganizujesz odpowiednie prawo i ich dopadniesz to tak:classic_cool:.Ale jeżlei chodiz tylko o zemstę wystarczy rok trenigu karate,dżudo itp. oraz codzienny intensywny trenig 12 godzinny abyś zaczęła budzić respekt:classic_cool:.

Gość tajneprzezpoufneee
tajneprzezpoufnee@wp.pl

Gość tajneprzezpoufneee
Przecież ja Ich nie pobije ;( Chce po prostu mieć spokój w głowie. wiedzieć ze to Oni są winni, nie ja..

Gość ksdfnskfnlsdfnlskfndlsn
Kochana trzymam za Ciebie kciuki.

Gość prawnik po godzinach
odpisałem

Gość kaczka dziwwaczka
prawniku, da się coś zrobić?

Gość tajneprzezpoufneee
Niestety pod względem prawa pozostaną bezkarni... ;(

Gość tajneprzezpoufneee
Będą śmiać mi się przez całe życie w twarz, bo nic nie mogę im zrobić ;(

Gość lklhnkjghjgjg
JAK TAK MOŻNA?!!! ale prawo do d... pogadaj ze swoim chłopakiem,żebyś nie musiała być z tym sama.