Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to mi poradzilyscie....

buty dla chlopca komunia Krakow

Polecane posty

Zakladalam pare dni temu topic ze nie wiem gdzie kupic buty na komunie biale dla chlopca, napisalyscie mi ze w kazdym sklepie.... No i bylam wczoraj w Krakowie, przeszlam 2 galeria i wszsytkie obuwnicze - nie ma i nie bedzie! W Smyku jak ktos mi pisal ze widzial, rozmawialam ze specjalistka od obuwia , mowi ze nie bylo, nie ma i nie bedzie..... Zmarnowany wyjaz. Babka w daichmannie mi powiedziala ze kupuja trampki biale.... Nie no kurde, niby wszystko jest, to ja sie pytam : gdzie sa eleganckie biale byty do komunii dla chlopca?????????????????????????????

Gość ojej ojej tak Ci bardzo
białe? garniturek ma biały?

Wszystkie chlopaki maja takie same stroje : biale spodnie i biale tuniki. To co? Mam mu kupic do tego czarne buty? Bo takie sa w kazdym sklepie!

Gość zajrzyj na starowiślną
do sklepu obuwniczego, patrząc w stronę rynku to po lewej. przed wysokością placu słowiańskiego.

wolalabym kupic mierzac buta a ni przez neta. Poza tym moj chlopak ma rozmiar 38

Gość olk
A co nie masz tam sklepu z dewocjonaliami ,u mnie w mieście są w tych sklepach ubrania ,buty od chrztu aż po komunijne ,ja kupiłam synowi w sklepie Szewczyk z tym że czarne do szkoly ale byłe białe ,kremowe ,cena niska bo dałam 55 zł dwa lata temu ale trzymają się parę razy już miał ubrane ,nie wiem czy w Krakowie jest sklep Szewczyka bo one są w niektórych miastach w Polsce ,ale pewnie podobne sklepy ,albo szukaj w starych tradycyjnych obuwniczych ,nie w CH.

Gość papiwislak
Najwiekszy wybór obuwia komunijnego znajdziecie sklepie RADOSKÓR na 2 pułku lotniczego 1 w Krakowie..

Gość hela555
Wydaję mi się, że powinnaś znaleźć takie buty w sklepie Ministore - http://www.ministore.pl/ Siostra nie dawno kupowała z tego sklepu buty komunijne dla synka i była zadowolona, a muszę przyznać że zawsze miała problem z dobraniem odpowiednich butów, rozmiaru itd. Sklep oferuję duży wybór, wysokiej jakości i w przystępnych cenach.