AnnMarie 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Słyszałam, że trzeba zrobić kilku miesięczną przerwę w braniu tabletek antykoncepcyjnych. Czy Wy zrobiłyscie? Biorę już ponad dwa lata, czy zrobić i na ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 nie robiłam przerw brałam 3 lata ciąża i dalej a to już 5 lat bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upp Napisano Kwiecień 22, 2012 upp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aśkaaa Napisano Kwiecień 22, 2012 zrobiłam przerwe na miesiąc a potem czekałam na okres zeby zacząc od nowa ale musiałam czekac 9 miesiecy wiec pamietaj o ryzyku bo teraz zegar po anty tyka jak szalony ;-))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnMarie 0 Napisano Kwiecień 23, 2012 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Kwiecień 23, 2012 Nie.Biorę od kilku lat i o żadnej przerwie gin nie wspominał. Pyta tylko co jakiś czas czy myślę o kolejnej ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach