Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnę schudnąc

schudnąc 6 kg!!

Polecane posty

Gość pragnę schudnąc

Siemaneczko, czy jesli wyklucze tluszcze, cukry itd bede jesc zdrowo, cwiczyc i pic duzo wody to jestem w stanie w 2 tygodnie schudnac jakies chociaz 4kg?

Gość agnichcha:)
nie wiem,ale bardzo chetnie przylacze sie do ciebie-pod warunkiem ,ze bedziesz tu zagladac codziennie i podtrzymywac mnie na duchu....:) Zapuscilam sie jak cholera i tez musze sie pozbyc ok 5 kg:O Mam zamiar nie jesc chleba,slodyczy,miesa,alkoholu ...wlasciwie to ograniczyc jedzenie do minimum.... i duzo ,duzo pic:) To jak?

Gość gosiaiaiaiia
hej wasnie tyle schudlam i to w niecaly miesiac...w dodatku zawsze w niedziele pozwalalam sobie na wszystko na co moglabym miec ochote. Robie to tak, jem fajne sniadanko do godziny po wstaniu na ogol jest to activia jogurt kromka ciemnego pieczywa na to szyneczka z piersi z indyka troche pomidorka czasem serek zolty nigdy nie popijam pije okolo godzine po posilkaach i pol godziny przed jako przekaske traktuje kawe ale jest to szklanka mleka sojowego i lyzeczka nescafe bardzo lubie pije ja wlasnie godzine po sniadaniu, potem znowu odczekuje okolo pol godziny zeby sie czegos napic i nie rozpychac zoladka, mam problem taki ze moj brzuch puchnie z byle powodu wiec mu tych powodow nie daje

Gość gosiaiaiaiia
od sniadania minie 3 gora 4 godziny jem sobie tunczyka w oliwie z puszki czasem w salatce z pomidorami cebulka do tego zakupilam sobie owies, dosypuje go do jogurtow salatek zup jest bardzo zdrowy i poprawia metabolizm ponadto tak wypelnia zoladek gdy napecznieje ze wogole nie czuje godu

Gość gosiaiaiaiia
jak nie tunczyk to jakas salatka warzywna lub owocowa...to jem zazwyczaj okolo 13...potem okolo 16, 17 zjadam np piers duszona z kurczaka z warzywami lub jajka w jakiejs fajnej postaci

Gość pragnę schudnąc
no wlasnie chciaalabym, tzn jesli chodzi o jogging to nie bardzo mogę sobie pozwolic - mam strasznie rozbudowane łydki, a tak bym miala jeszcze wieksze, rower również nie wchodzi w grę:( ale myslalam o twisterze takim małym domowym i skakance.. bardzo szybko chudnę ale i tyję tak samo szybko:(

Gość gosiaiaiaiia
cokolwiek co nie bedzie bardzo zmodyfikowane za to bedzie bardzo wartosciowe i nie tuczace bardzo malo olejow, wazne zeby jesc surowa oliwe ja to robie rano lub okolo 13 do salatek polewam sobie jest bardzo wartosciowa i wiecej pomaga niz szkodzi, natomiast napewno nie smaze na oleju ani oliwie nic a nic

Gość gosiaiaiaiia
po obiedzie jak jeszcze chce mi sie jesc to bedzie to albo koktaj przed silownia z mleka sojowego protein ewentuanie banan albo jakis owoc, ogolnie nie uzywam soli ani cukru nigdy przenigdy weszlo mi juz w krew, miedzy posilkami okolo 4 razy dziennie pije herbate zielona czerwona miete i duzo wody okolo 2 litry dziennie

Gość gosiaiaiaiia
chodze na silownie 5 razy w tygodniu codzien robie mala serie brzuszkow po 30 na kazda partie miesni, 2 razy w tyg rowerek stacjonarny okoo 1,5 godziny 2 razy w tyg biegam i tak ze 4 razy modeluje sylwetke na maszynach na silce bez obciazenia

Gość gosiaiaiaiia
zrzucilam juz 6 kg do idealu brakuje mi jeszcze 3 ale nie spinam sie zbytnio mam zamiar zrobic to z glowa, bo za soba mam juz wszelkie diety kapusciane dupusciane glodowki i zawsze konczylo sie tak samo trzeba miec plan konkretny i sie go trzymac ja stawiam na zdrowy tryb zycia i sport odkad tak robie jestem milsza szczesliwsza, celluitu prawie nie mam juz jak scisne mam piekna skore i jestem ogolnie happy nie wiem czy warto zamienic szczescie na kawalek boczku ale z racji tego ze kocham jesc, kocham sie nawpierdzielac i to syfu raz w tygodniu zaszaleje sobie objem sie oblednie i to nawet po nocy ale zazwyczaj na drugi dzien ostro cwicze

Gość gosiaiaiaiia
takze widzisz najlepiej ustal sobie co tak naprawnde chcesz osiagnac i przestan pieprzyc i rozmieniac sie na drobne po prostu pomysl sobie mialam okres obzarstwa dobrze sie bawilam a teraz postanowilam zostac fajna laska i kropka wez sie za siebie i nie wymiekaj z byle powodu batona czy hamburgera a nawet jak go zjesz to nie rob afery tylko np na nastepny dzien zjedz mniej nie zjedz chleba same warzywa lub tak jak ja cwicz duzo, a i chleb zjadam do 15 i to ciemny ziarnisty potem juz nie jem

Gość gosiaiaiaiia
mam nadzieje ze ci pomoglam jak nie masz gdzie cwiczyc to rob to w domu cwiczenia na onecie z mel b sa zajebiaszcze i skuteczne

Gość gosiaiaiaiia
nacisk na herbaty zielone i czerwone, zero czarnych zero cukru soli naapojow gazowanych powodzenia

Gość gosiaiaiaiia
co do lydek to tez takie mam ale bieganiem sie nie pogorszyly raczej ujedrnily rowerkiem tez nie wazne zebys nie biegla super szybko ani nie kladla nacisku na rowerek wtedy tracisz kalorie a nie rozbudowujesz miesnie

Gość pragnę schudnąc
no dzieki dzieki:)

Gość gość3737
Odkładając tłuszcze nie schudniesz.

Gość gośćBogunia
Mi osobiście w hamowaniu głodu, jak i w odchudzaniu pomógł preparat Foreverslim, dzięki niemu nie podjadałam po godzinie 18, ogólnie zmniejszył mi się apetyt, biorąc go zmusiłam sie do jakiejś diety i dodałam trochę ruchu do swojego życia, a dzięki temu pozbyłam się po 3 miesięcznej kuracji 12 kilogramów wyszło na to że same superlatywy.