Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja sobie pytajaca :)

czy inwalida II grupy ma jakies ulgi na przejazdy autobusami??

Polecane posty

jak w temacie.... moj 29-letni znajomy choruje od 5 lat na stwardnienie rozsiane.... obecnie ma II grupe inwalidzka , wczesniej kilka lat temu mial I ( tak mi przynajmniej mowil) ... no i mam pytanie czy majac te II grupe ma jakies ulgi znizki za przejaz autobusem?? czy placi za caly bilet czy ze znizka ... bo jest problem z podrozowaniem tzn .. dluzsza podroz i cena biletu jest strasznie droga . wiem ze w I grupie za snizki duze . czy moglby mi ktos pomoc? bylabym bardzo wdzieczna :)

wlasnie czytam i I grupa ma, ale II grupa ma 2 bilety w ciagu roku na pociagi ulgowe... i na komunikacje miejska z okazaniem ostatnim odcinkiem renty ( a znajomy ma rente) ... a nic o tych znizkach nie pisze ale dzieki bardzo za odpowiedz :) jesli ktos jeszcze wie, albo sam ma II grupe i jak to jest w PKS-sie ...:)

??? :)

ON POWINIEN MIEĆ TAKIE ORZECZENIE CO MU PRZYSŁUGUJE, JA MAM PIERWSZĄ GRUPĘ TO MOGĘ JEŹDZIĆ AUTOBUSAMI Z OPIEKUNEM ZA DARMO... A O ILE SIĘ ORIENTUJE (BO MÓJ TATA MA 2 GRUPĘ) TO MA ZNIŻKI 50%

do panieni wyzej ! - czytalas moj wpis gdzie pisze ze szukam w necie tego? ... znalazlam poczytalam i tam nie ma tego ze maja znizki.... nie umiesz lub nie chcesz pomoc to sie nie udzielaj... a sa tu moze co wiedza bo maja II grupe ... takie wpisy jak twoje panienko tylko podnosza cisnienie :/// zlosliwy czlowiek z ciebie bardzo bardzo zlosliwy ! i dziekuje tym ktorzy odpowiedzieli mi :-)

to na to juz wychodzi ze jak ma sie jakis problem to juz to forum nie potrzebne , bo mamy google?? wszystkie tematy jakie tu sa mozna wpisac temat i tez sobie poczytac..ale forum jest od tego aby sie podpytac ! moze ktos tez ma II grupe ja juz poczytalam poczytalam sporo na temat ulg ..ale dla II grupy na przejazdy PKS ( nie komunikacja miejska czy PKP) nie widze...