Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypowiedcie sie

Czy jest tu ktos kto jest przekonany ze ma juz swoja milosc za soba i

Polecane posty

Gość wypowiedcie sie

i jest sam od lat? To znaczy,z jakiegos powodu sie rozstaliscie(nie wiem,zdrada,wypalenie,druga osoba nie kochala,etc) i od dluzszego czasu jestescie sami bo wiecie,że nie zaznacie czegos takiego jak z tamta osoba? ile czasu jestescie juz sami?

Gość ciemna gwiazdeczka
ja bylam sama ponad 4 lata i w koncu zaczelo brakowac bliskosci i poznalam kogos niestety nie trafilam na odpowiedniego czlowieka i odeszlam.Teraz znow z kims jestem ale coraz bardziej zdaje sobie sprawe ze to nie to chce odejsc.Calkiem niedawno poznalam kogos kto mia to "cos" i jest wyjatkowy niestety nie chce mnie znac :(

Gość Wiolka1706
od 6 lat jestem sama bo dalej kocham zmarłego chłopaka i nie chcę nikogo więcej wolę samotność

Gość bylam sama 9 lat
to byla prawdziwa milosc, niestety sie skonczylo

Gość wuuutgol
jestem sama od 3 lat, związki niewypały, zraziłam się, chyba nie umiem być z kimś, na miłość nadal czekam, choć nie wierzę, że mnie spotka, chyba nie jest mi pisana

Gość wyolbrzymiacie i
idealizujecie tę miłość, a to tylko obsesja seksualna

Gość ciemna gwiazdeczka
no raczej u mnie nie chodzi o seks :O

Gość lola1706
widać że ktoś nie wie co to miłość

Gość ciemna gwiazdeczka
seks mialam idealny ale z drugim partnerem ktory byl okropny w zyciu

widać że ktoś nie wie co to miłość Mówisz o sobie? :-o Człowiek potrafi sobie wmówić wszystko. Najczęściej wmawia sobie ograniczenia i sam staje na drodze do własnego szczęścia. Zamyka się na wszystko, co nowe i ciekawe, bo chce tkwić w wyidealizowanej wizji uczucia i szczęścia. Miłości nie da się zamknąć w szklanej kuli. A jeśli żyjecie w durnym przeświadczeniu, że miałyście tylko tę jedną miłość a po niej już nic, to jesteście stare, zwiędłe prukwy i tak naprawdę same nic nie wiecie o miłości.

Gość ciemna gwiazdeczka
stara nie jestem :O po mimo ze 4 lata bylam sama otworzylam sie i co z tego?jeden dlugi zwiazek nie udany kolejny w rozsypce:O oprucz tego bylo tez 3 innych kandydatow ale nic do nich nie czulam po za jednym ktory znikl :(

Gość ciemna gwiazdeczka
jesli chodzi o moj obecny zwiazek to nie z mojej winy sie sypie :(

Gość ciemna gwiazdeczka
ten jest zupelnie inny od tego poprzedniego na poczatku nawet ciezko bylo mi sie przyzwyczaic do niego oprocz tego ma zupelnie inne spojzenie na swiat i traktuje mnie zupelnie inaczej jak poprzedni