Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylie13

Tatuaż? Pomóżcie

Polecane posty

Gość kylie13

Chciałabym zrobić sobię tatuaż na nadgarstku (mój pierwszy) a dokładniej na boku nadgarstka tak jak na zdjęciu : http://3.bp.blogspot.com/-VjSR1S2UyM8/TjwwEJEmpJI/AAAAAAAABGM/GLYXWP1MemY/s1600/daajaAaaDSCF6291.jpg Byłby to mały napis bardziej taki symboliczny niż jakieś arcydzieło,więc chcę zapytać czy ktoś może wie ile by to kosztowało i czy w tym miejscu boli? :)

Gość knlnk
tak do 100 zł, boli pierwsze tysiac ukłuć, ale da sie przezyc, najgorszy dla mnie był przebijany jezy, a podobno najmniej bolesna forma piercingu ;)

Gość kylie13
pierwsze 1000? uuu :P a do jakiego bólu można to porównać? nawet w tym miejscu tak boli? choć tam jest "miękko" ;)

Gość dksjfdhsfdhsdhds
no może napis będzie lepiej wyglądał, bo takie gówniane serduszko wygląda jak znamię, szkoda zachodu nie wiem jak nadgarstek, ale na plecach na łopatce bolało tylko jak zbliżał się do kręgosłupa, no i cieniowanie tymi grubymi boli, ból kojarzy mi sie z depilatorem..

Gość kylie13
nie nie to z serduszkiem to przykład,chodziło mi o to konkretne miejsce ,a ja chcę napis :) i do tego na szczęście cieniowania nie trzeba ale boję się mimo wszystko :P