Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemysłaf21

Czy ja się jej spodobałem ?

Polecane posty

Gość Przemysłaf21

Witam. Byłem dzisiaj na takich zawodach strażackich. Było też sporo ładnych dziewczyn ;) no i gdy sobie tak stałem pewna dziewczyna zaczęła kierować swoje oczka w moją stronę :p nie wiem czy ja się mogę komuś podobać ale jak się patrzy w moją stronę zamiat oglądać to co się dzieje to czy coś to znaczy ? Mam na myśli czy miałaby na mnie ochotę :p może nie tyle ochotę co by chciała żebym do niej podszedł i zagadał:p :) jak myślicie ? :P

Gość ladnadziewczyna
Oj Przemysław.....

Gość Przemysłaf21
Ładna nie oj nie oj :p tylko mogłabyś mi doradzić skoro jesteś dziewczyną , czy jak się na kogoś patrzysz przez jakiś czas to czy to coś oznacza :D

Gość jeśli na kogoś patrzę
to może kompletnie nic nie znaczyć, ale może znaczyć milion rzeczy - i niekoniecznie to, że mi się ktoś podoba., Przeważnie wręcz przeciwnie.

Gość Przemysłaf21
No niby tak ale , jak siedziała z koleżankami one patrzyły się w inną stronę a ona w moją to spodobałem się jej czy nie koniecznie ? Chyba jej wzrok mi się przyśni :D

Gość Przemysłaf21
Ej no pogada ktoś ze mną na ten temat co może siedzieć w głowie takiej dziewczynie :) może myślała ze mam fajniejszego węża niż te strażackie :D

Gość Stefan wymiatacz
Może nie widziała nikogo tak brzydkiego i po prostu uznała cię za dziwadło. Takie osobliwości przyciągają wzrok.

Gość Przemysłaf21
Więc co... To była taka walka wzrokowa w której chciała mnie zmiażdżyć ? :-O e tam mogłem podejść :p