Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze tym razem się uda

test o czułości HCG10 mllU/ml

Polecane posty

Kiedy najwcześniej test o czułości 10 mllU/ml HCG wykaże pozytywny wynik? Kochaliśmy się w kilka dni przed owulacją, i kilka dni po przypuszczalnej owulacji. Dokładnie 8 dni temu. Do okresu pozostało mi 4 dni. Myślę że z owulacją dobrze przewidziałam, bo miałam charakterystyczny śluz, i ból jajników. Wczoraj robiłam test o czułości 25 mllU/ml ale wyszedł negatywny. ( wczoraj było ok7 dni od stosunków) Dziś kupiłam 10 mllU/ml i zastanawiam się czy sprawdzić ? Ma któraś z Was doświadczenie z testami o tej czułości 10mllU/ml?? Po jakim czasie jest takie stężenie hormonu?

Gość mamama27
mnie wyszedł 2 dni przed @ - tylko podstawa - z porannego moczu - nie sikaj i nie pij nic całą noc - jeśli jest ciąża to blada blada kreska powinna wyjść

ja robiłam po terminie okresu, ale po południu i wyszedł negatywny. Potwierdzam,żeby zrobić rano.

Gość mnie w DWÓCH ciążach
taki test pokazał ciążę 11 dni po owulacji w przypadku pierwszej ciąży to był 24 dc w drugiej 25 dc

Gość na infekcje drog mocozwych
ja robilam kilka dni po spodziewanym dniu miesiaczki, ktora nie przyszla, ale dla mnie to byla czysta formalnosc , bo sie staralismy :) I na tym o mniejszej czulosci wyszla kreska, ale blada, a na tym o wiekszej wyrazna :)

hmm, macie rację zrobię w terminie spodziewanej miesiączki, to w końcu już za 4 dni. Co do objawów, to podobne jak na okres. ból piersi, apetyt, wzdęcia, podwyższona temp, mierzę codziennie rano i jest ok 37,1-37,3 śluzu jest sporo ale w środku raczej, jest biały, czasem na białe grudki( ale to odrobinę), poczucie wilgoci w pochwie, szyjka macicy nisko i otwarta i rozpulchniona tak jakby z zewnątrz ale też i twarda jakby pod tą warstwą rozpulchnioną. To by było na tyle :) w sumie jak na okres, podobnie, mam cykle 27-28 dni, wiem kiedy mniej więcej miałam owulację (śluz, ból) kochaliśmy się przed i po. To już mój 3 cykl starań. Zobaczymy co wyjdzie, dziś 24 cyklu.

Gość hgghfgdfd
w ciąży szyjka przed terminem a powinna byc wysoko i zamknieta....skoro u ciebie jest nisko i otwarta to raczej na @ się przygotuj...

Gość parasolka zielona
a ja miałam w ciąży na początku rozpulchnioną i otwartą!

Gość mnie w DWÓCH ciążach
ja nie miałam żadnych objawów ciążowych, gdy testowałam i pomimo, że obydwie ciąże planowane, to i tak byłam zaskoczona, że się udało;)

sama już nie wiem, może zrobię jutro ten test 10 mllU/ml SweetMalenka13 a jak wyglądała u Ciebie szyjka macicy?? rozpulchniona czy twarda?