Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetagpj

Faceci wola szczuple czy troche grubsze kobiety?

Polecane posty

faceci lubia takie i takie ale jak jest niska i gruba a niska i szczupla to wolimy te drugą a np wysoka moze byc i chyda i taka wiekszych gabarytow przynajmiej dla mnie.

Gość Anetamgm
Bo ja bym chciala podobac sie wszystkim facetom he he

Gość klepsydraaaaaaaa
[zgłoś do usunięcia] Anetamgm Aneta@tlen.pl'; Bo ja bym chciala podobac sie wszystkim facetom he he Nie ma takiej możliwości. Ludzie śa różnie zbudowani, każdy ma odmienną fizjonomię. Nie ma takiej uniwersalnej urody która pasowałaby milionom na świecie. I bardzo dobrze, równowaga w naturze musi być.

Gość do wolnomyslacej
byle dziewczyny mojego meza byly chude i wysokie. I mialy jebla na punkcie odchudzania, przez co i swoje humorki-bo sie katowaly dietami. Ja tez bylam chuda, ale mialam duze piersi. Po ciazy waze wiecej i uwazam, ze dopiero teraz wygladam kobieco-mam bioderka, piersi, w koncu moja pupa nie jest plaska-a kiedys z tylu wygladalam jak dziewczynka. Mojemu mezowi sie bardzo taka podobam. Mam 158 cm i waze 55 kg. A przed ciaza mialam 10 kilo mniej. w dupie mam kafeteryjne standardy :P Nie potrzebuje poparcia ludzi z netu, wystarczy mi powodzenie, jakie mam w realu :)

Gość yellowpillow97
Ja mam 170cm, a ważę 72. Cycki fajne, w sam raz, pupa ok, tylko talia :\ A i tak żaden nie patrzy :(

Gość gość84
Mi podobają się szczupłe, żeby nie powiedzieć: chude. Ale to mi, komuś innemu będą podobać się inne. Koniec, kropka.

Gość faceci sa rozni
Faceci sa rozni,inni wola szczuple a inni takie troche grubsze :) Ale moim zdaniem faceci wola troche grubsze,tylko tak mowia na ulicy jak ida jakies a w domu wola miec swoje :D nie masz sie czym przejmowac ;)