Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullannah

ZERWAĆ ZA SKĄPSTWO?

Polecane posty

Gość ullannah

czy zerwać z facetem tylko dlatego że jest skąpy?

Gość tak nie wolno
obowiazkowo

Gość urabura
a jak to się objawia? Jak się zachowuje? Jaki jest dla Ciebie? Opisz jakieś sytuacje

Gość ullannah
Przykładowo za kino, czy za kolację, taksówkę...Jeżeli nie mam rozmienionych pieniędzy lub mi braknie i w tym momencie nie mam a on zapłaci za mnie, każe sobie zwracać co do złotówki (upomina się o zwrot)

Gość zerwac natychmiast!!!!
skapym dziadom mowimy-nie

Gość Samiec Alfa 100%
Sponsora szukasz? Równouprawnienie jest. Jak Ci nie pasi to idz z nim na układ, on płaci za wszystko a ty wypinasz dupe kiedy chce? Pasi Ci takie przedmiotowe traktowanie? Nie? to przestań kurwa go traktowac jak portfel i zacznij zarabiać na siebie tępa dzido.

Gość ullannah
Jest skąpy bardzo, dla znajomych i dla mnie. Problem w tym, że go kocham i zerwanie nie byłoby łatwe...

Gość ullannah
nie wiem, co mam robić

Gość zerwac natychmiast!!!!
my chcemy dzentelmenow-ty idioto,samcze od siedmiu bolesci a nie frajerow,ktorzy nam kolacji i kina nie postawia dzisiejsi faceci to same cioty prawie,spytaj swego ojca,jak traktowal na randkach kobiety,to sie zdziwisz

Gość ullannah
zgadza się, nie szukam sponsora, tylko takie zachowania jak wspomniałam wyżej wydają mi się pozbawione klasy...

Gość urabura
dokładnie facet nie ma klasy. Też się kiedys z takim spotkałam ale to było raz i ostatni. Ja zazwyczaj płacę za siebie albo raz ktoś mnie zaprasza a później ja jego. Bo wiadomo każdy pracuje ciężko na swoją kasę więc dlaczego tylko jedna osoba ma być cyckana na pieniądze. Ale Twój facet wybitnie nie ma klasy dziewczyno

Gość sylvia 007
jak za niego wyjdziesz to ci grzejniki w zimie bedzie zakrecal,kaze ci chodzic w ciuchach az sie podra,a papier toaletowy bedzie na centymetry wyliczal, a o kosmetykach i bizuteri zapomnij w ogole. Dzieci na pewno nie bedzie chcial bo to tez kosztuje. zwiewaj i to szybko