Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia9063

czy jestem dalej grubą?

Polecane posty

Gość kasia9063

część . Jestem na diecie drugi miesiąc schudłam dzięki ćwiczeni i diecie 8 kilo. Waze 78 kilo wzrost 176. Moje wymiary to talia 74 brzuch tu pod pępkiem 94 biodra 100 udo u góry 60 u doku 53. Nie wiem już sama czy jestem grubą i czy mam dobre wymiary. Pomóżcie

Gość wecewdwsdxswdxws
pewnie nosisz spodnie 40 skoro masz 100 w biodrach ja mam 103 e biodrach, 61 w udzie i to jest dla mnie za duzo, nosze 42, ale ja jestem gruszka i nosze bluzki M :-( jak jestes proporcjonalna i apetyczna i się dobrze czujesz to pilnuj by nie utyć

Gość Vanessa5678
Hej:) ja mam prawie identyczne wymiary i wage. Czasem mam wrazenie ze powinnam troche zrzucic, ale za to moj chlopak uwaza mnie za super kobieca:D

Gość kasia9063
ją kiedyś ważyła dużo mniej ale w BIODRACH zawsze miałam to 100. Tylko brzuch miałam mniejszy. Najgorsze jest to że ją tak cholernie się starań biegan codziennie godzinę jestem na diecie 1200 i od świat ani kilograma mniej a co najgorsze dzisiaj waga pokazała kilogram więcej. Ją już robię z tym psychicznie nie mogę poradzić. Wcześniej nie chciałam się Odchudza teraz jak się zabrała to nie mogę już więcej schudnac :(

Gość Vanessa5678
nie przejmuj sie, moze waga nie spada ale pewnie jestes wysportowana i to miesnie waza swoje..wazne zeby sie odobrze czuc ze soba:D

Gość www.oSilowni.pl
Wymiary, jak wymiary, ja bym jeszcze troche probowal zrzucic:)

Gość kasia9063
ją bym chciała wrzucić do 70 ale nie wiem jak to mam dalej zrobić

Gość vrgsdx
mniej żrec!!!!!!!

Gość Wagowo to nie ale masz
strasznie duzo w pasie. Jak masz plaski brzuch to ok, = masz meska budowe. Jak masz faldy to musisz zrzucic. UDa masz grube

Gość brzydko napisze
Mam taki sam wzrost i ze 4 kg wiecej od Ciebie (i 5 cm w pasie) i jestem stanowczo gruba. Przy 68 kg bylam dosc szczupla, choc tez nie chuda, a jestem ciezka raczej. Na moje oko jestes gruba. Minimum 5 cm w talii do zrzutu.

Kasia nie sluchaj tych durnych komentarzy. Jesli niec nie chudniesz to nic takiego, wagowe przestoje to normalne w diecie. Najwazniejsze zebys ty sie czula dobrze we wlasnej skorze a to co inni mysla olej totalnie :)

Dodam ze jestem od ciebie wyzsza i mam bardzo pdobne wymiary i nie uwazam siebie za zadnego grubasa. wiadomo, figury modelki nie mam ale do takowej nie aspiruje :) Oczywiscie jestem na diecie ale mam duzo problemow zdrowotnych i to chamuje spadki wagi ale sie nie poddaje. I ty tez nie! :)