Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listaaa

kogo szukacie?

Polecane posty

Gość listaaa

Często się tu piszę- szukam fajnego faceta, gdzie poznać fajngo faceta itd.. a jaki facet jest dla Was fajny? Dla mnie fajny facet to facet: 1. wykształcony (kier. zarządzania, prawo); 2. z dobrą pracą (najlepiej w korporacji); 3. wiek 27-32 max, bez byłych żon, dzieci itd; 4. wzrost co najmniej 182 cm max 190 5. dobrze zbudowany - tj nie chudy, nie gruby, ale grubszy niż chudszy ;p' 6. w miarę przystojny, potrafiący się dobrze ubrać (bez drechów i dziwnych jeansów); 7. pachnący; 8. inteligentny, szybko łapiący o co chodzi; 9. szczery!!!, otwarty, uśmiechnięty, pewny siebie, oddany; empatyczny; uczciwy; nie egoistyczny, bez zmiennych uzcuć i dziwnych himerów 10. lubiący zabawę, pijący ;] (w umiarze); 11. rozumiejący, że kobieta też chce odnosić sukcesy, też ma swój świat, 12. nie dający wejśc sobie na głowę, szanujący siebie i drugą stronę; 13. troszkę szalony, działający czasem pod wpływem impulsu, nie rozmyślający na 10 sposobów przez 5 lat jaki kupi komputer czy cokolwiek podobnego, potrafiący podjąć szybko decyzję tam gdzie nie trzeba poświecać na to 10 lat. Taka moja pechowa 13stka, bo ciezko na takiego trafić.. Oczywiście do tego dochodzi rzecz najważniejsza- musi nas do siebie ciągnąc- ale tutaj w tej materii co działa nie mam pojęcia. A wy kogo szukacie? Pewnie zaraz zostanę pojechana co to ma być.. ale to jest moja najszczersza lista (mogłaby być duuużo dłuższa)

Gość listaB
Cóż, moja lista mogłaby być bardzo podobna. Może poza szczególami z punktu 1 - akurat te kierunki studiów mi nie pasują no i 2 - korporacje to złoooo ;]

Gość listaaa
a myślałam, ze zaraz zostanę pojechana, że kto to ja niby jestem :)

Gość p03o3q49jjrwiu5i23
w taki sposób to nigdy nikogo nie znajdziesz :P a TY co masz do zaoferowania ?

Gość listaaa
co ja mam.. praktycznie to co wyżej w wersji damskiej - pod wzgledem wyglądu duużo bardziej damskiej ;] generalnie jestem śliczną, inteligentną, uśmiechniętą dziewczyną, radzącą sobie w życiu.. i jak widac nie pod jednym względem- stać też irytacja i wypisywanie bzdur na dziwnych forach w niedzielny wieczór

Gość nakolanabicz
jade cie, bo co sobie myslisz. :) no i zostalas.

Gość Faceci z cechami które
Wymienilas, mają już żony i ze dwie kochanki, wolni w tym wieku nie istnieją

Gość listaaa
tego się obawiam właśnie ;/ aczkolwiek liczę na cud

Gość efwfrew
tepa strzala jestes i zalosna.

Gość nakolanabicz
haaam czyli jak ktos w tym wieku jest sam to jest jakims wybrakowanym egzemplarzem?

Gość listaaa
wydaje mi się, że niestety tak troszkę jest, że coś jest z nim nie tak.. chociaz teraz dosyć szybkie tempo zycia nie do konca daje czas na to by z kims byc

Gość listaaa
Uwazam, ze facet jest od tego, by zapewnic mi byt. I musi spelniac moje warumki z listy. Dlatego pisze na kafe.

Gość listaaa
i zaczyna się podszywanie :) 'byt' zapewnam sobie sama :) i jest mi to wystarczajace.

Gość listaaa
Ale podszywy :) Mam liste i facet taki musi byc.

Gość chyba_nie_jestem_polakiem
a co dajesz w zamian ciagniecie druta az po migdały ??

22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. v 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat. 22:48 [zgłoś do usunięcia] listaaa go and fuck urdelf u twat.

zdarzy sie cud jesli w ogole poznasz wiernego kochajacego faceta !!!!! wybij sobie z glowy ta liste

Gość na takie podejscie
brak mi słow...sprawdz w markecie moze sa juz tacy na wystawie....wspolczuje temu komus na kogo trafisz wiedzac z ebedziesz go oceniac wzgledem jakies chorej listy! taka lista nie pozwala byc sobą! "nie mam zamiaru spelniac czyichs oczekiwan, w zyciu nie chodzi o to by sympatie zdobywac"

Gość 789055555
uśmiałem się, bo w zasadzie spełniam z tym zastrzeżeniem, że mam 35 no i trzymam się od korporacji z daleka pozdraiwam

Gość 789055555
ps. nick to NIE JEST mój numer telefonu tylko przypadkiem przejechanie palcem po klawiaturze

Gość listaaa
no fajnie gdyby mozna isc po prostu do marketu. Co do oceny kogos wg listy- nie o to chodzi.. zreszta jest ona dosyc malo precyzyjna i dla jednych przystojny znaczy to dla innych co innego itd. chodzi o to, ze kims innym sie nie zainteresuje, glownie przez to ze wychodze jednak z zalozenia ze lepiej jest razem ludziom ktorzy sa do siebie podobni.. i nie dogadam sie z kims po zawodowce, bynajmniej nie na tyle zebym byla zadowolona z codziennej konwersacji i poruszanych tematow- a to jest wazne w codziennym zyciu.. jesli jakas dziewczyna uwaza, ze bedac no nie wiem dyrektorem banku, mowiaca w trzech jezykach, zarabiajaca xxx kasy, wygladajaca jak z przyjemnych dla oka okladek czasopism zakocha sie w (nie ublizajac nikomu) w tureckim przyjezdym, sprzedajacym kebaby, bez zadnego wyksztalcenia to wydaje mi sie ze sie to moze nie udac. Oczywiscie wszystko to przejaskrawilam - ale chcialam wskazac skad ta "lista" i wiem z doswiadczenia ze wole kogos kto bedzie wiedzial o czym mowie jak opowiadam 'co sie dzialo w pracy', na kogo mi sie bedzie milo patrzylo itd..

Gość 41445555
tepa strzala jestes. Poczytaj swoje wypociny i przemysl raz jeszcze swoj esej kafeteryjny. 🖐️ idiotko

Gość listaaa
po prostu nie czytaj i tyle- najlatwiejsze dla ciebie rozwiazanie. Jak kogos boli, ze nie sprostaja czyims wymaganiom to ich problem. Tak sie sklada ze ktos na poziomie szuka podobnego sobie a od innych slyszy jaki jest beznadziejny bo tak ludzi ocenia - takie jest zycie, jak komus trudno zrozumiec ze nie wszystko z takich a takich powodow moze miec to jego problem.

Gość taki jeden 34 latek
Buahahaha, ten tekst mnie rozwalił: 22:33 [zgłoś do usunięcia] listaaa co ja mam.. praktycznie to co wyżej w wersji damskiej - pod wzgledem wyglądu duużo bardziej damskiej ;] generalnie jestem śliczną, inteligentną, uśmiechniętą dziewczyną, radzącą sobie w życiu.. i jak widac nie pod jednym względem- stać też irytacja i wypisywanie bzdur na dziwnych forach w niedzielny wieczór Jakże jestem zadowolone, że za stary jestem :D

Gość listaaa
zastanawia mnie tez to, dlaczego jesli ktos pisze o sobie dobrze jest za to szykanowany? ;]

Gość ghfgfgfg
ty i tak nie zrozumiesz :O zal mi cie ogolnie.

Gość taki jeden 34 latek
Pisząc publicznie o sobie w superlatywach w taki sposób, dowodzisz, że jesteś nieskromna, może nawet narcyzm Ci nieobcy. Narażasz się więc na krytykę a nie na szykany :)

Gość 789055555
zapomniałem dodać, że żadną suczą z kafe nie jestem zainteresowany :)

Gość 789055555
za to takiemu jednemu 34 latkowi wyłomotałbym grotę Nestle po uprzedniej jej penetracji mym zwinnym języczkiem :)

Gość listaaa
dziękuję za współczucie i zainteresowanie ;] chcialam sprawdzic jak sie u nas reaguje na jasno sprecyzowane oczekiwania i jest jak sie spodziewalam, nie wliczajac tego ze miejsce wybralam 'odpowiednio'.