Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemysłaf21

Czy ona myśli że może zrobić ze mną co chce ??

Polecane posty

Gość Przemysłaf21

Jestem z dziewczyną prawie 5 miesięcy i mam wrażenie że poczuła że może robić ze mną co chce... Mówiłem że jest dla mnie najważniejsza , zasypuje ją komplementami , może nie jakoś zbyt często ale tak w sam raz :p no i właśnie w tym problem że ona teraz tak to traktuje że myśli że lepszej od niej to nie znajdę pff... Oczywiście mówiłem że nie znajdę bo ona jest najlepsza i drugiej takiej nie ma i że nawet nie mam zamiaru szukać:) z tym że ona chyba zawyższa sama siebie... Brzydka nie jest można powiedzieć że ładna bo jeśli popatrzeć na to z boku to olśniewającej urody to raczej nie ma. Ale mi wszystko odpowiada. Tylko że ona zaczęła mi mówić o swoim byłym.. Masakra. Mówiła że z nim była z litości... Że niby wiedziała że on innej i tak sobie nie znajdzie. Można powiedzieć że w jakiś sposób go kokietowała. On ją namawiał do seksu ona nie chciała i była z nim bo była:p Ja jej do niczego nie namawiam... Ona zachowuje się tak jakby chciała ze mnie zrobić głupiego w jakiejś sytuacji... Tylko że jej nie wychodzi. Np. Pisze że nie wie czy pójdzie do szkoły bo brzuch ją boli , to ja jej na to że jak bd bolał to niech nie idzie na co ona "skąd ja mogę wiedzieć czy bd bolał:D" na co ja. Nikt Ci nie każe wiedzieć dzisiaj bo dzisiaj przecież nie idziesz. Czy jest coś w tym dziwnego ?

Gość Przemysłaf21
aha, dodam jeszcze ze w dupala nie chce mi dać,porazka:(

Gość i on i ona powinni dorosnąć
:O

Gość kuuuuuurwo-maćiek z klanoo
widocznie wyczuła frajera w tobie. nagraj sie na kamere jak sie przy niej zachowujesz. obejrzyj film i zobacz jakie ci wyrosły rogi

Gość Przemysłaf21
O kurwa ale z was buraki :-O :-O myślałem że znajdzie się ktoś normalny :-O jednak sami przegrańcy życiowi tutaj siedzą :-O

Gość wcale nie tak
masz laskę o typie pustej zadufanej księżniczki tak to jest jak się wybiera laskę patrząc tyko na jej urodę a nie charakter laska jest próżna, pusta i głupawa, myśli że znalazła zakochanego frajera i może owinąć go sobie wokół palca pokaż jej że nie jest takim cudem świata za jaki się uważa

Gość Przemysłaf21
No właśnie tak... Z tą wypowiedzią wyżej się zgadzam. Tylko jak jej to pokazać... ? Powiedzieć wprost że że jestem żadnym zakochanym frajerem bez pamięci... I jak chce żebyśmy byli razem to niech zmieni swoje zachowanie bo nie jest taka cudowna jak się jej wydaje ?