Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka_21

ciąża mimo okresu?

Polecane posty

Gość julka_21

Współżyłam z chłopakiem w dni płodne. Kilka dni później zaczeły mnie boleć piersi, mam też lekko podwyższoną temperature i zawroty głowy. Trzy dni temu zaczął mnie boleć brzuch jak przed miesiączką ale miesiączka pojawiła się dopiero dzisiaj. Nigdy wcześniej mi sie to nie zdarzało. Byłam prawie pewna że jestem w ciąży ale teraz już sama nie wiem. Czy to możliwe żebym była w ciąży mimo okresu?

Gość junn
a współżyłas z zabezpieczniem? \jeżeli okres jest tak samo obfity jak zwykle to nie ma co świrować. bólem piersi się nie wkręcaj bo nie zawsze jest on z powodu ciąży. a wszystkie efekty "ciążowe" to może być po prostu sprawka zachwiania hormonów i tyle.

Gość julka_21
współżyłam bez zabezpieczenia. piersi bolą mnie juz dwa tygodnie i to mnie troche niepokoi. może sobie coś wkręcam ale chciałam po prostu wiedziec czy to jest możliwe żebym była w ciązy.

Gość junn
ile czasu minęło od współżycia? jeśli masz wątpliwości i uważasz że to jednak nie okres a krwawienia w ciąży to zrób test albo leć na betę.

Gość julka_21
od współżycia mineło 17 dni. myśle że poczekam jeszcze kilka dni i zrobie test bo wydaje mi sie że krwawienie nie jest tak obfite jak zawsze.

Gość junn
ciało ludzkie to nie maszyna i zawirowania się zdarzają. nie zawsze więc odstępstwo od "normy" znaczy że jest ciąża. Ot zdarza się. spokojnie możesz zrobić test -jeśli to byłaby ciąża to wyjdzie już. A w takim przypadku trzeba gnać do lekarza czym prędzej gdyż żadne krwawienie w ciąży nie jest normalne.