Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wenb

Mieliście może te nowe kapsułki do prania ariel?

Polecane posty

Gość wenb

Proszę o opinie :)

Gość ja mieszkam na poludniu
tez chcialabym je kupic ale tez nie wiem czy sa dobre.

ja miałam kiedyś więcej ich nie kupię nigdy w życiu a i owszem one w praniu pękają i ten płyn się z nich wylewa ale ta osłona przykleja się do ubrań i nie spłukuje się klei się potem niemiłosiernie poza tym pranie się wogóle nie pieni nie polecam

Gość wenb
Dziękuję za odpowiedź :) Właśnie zastanawiałam się nad kupnem i pytam o opinie bo tanie nie są a szkoda wyrzucić pieniądze w błoto jeśli ma się to okazać badziewiem. Tak myślałam, że ta kapsułka może nie rozpuszczać się dokładnie i przyklejać do ubrań i tego się obawiałam... Miałam kiedyś do kąpieli takie kapsułki i też nie rozpuszczały się dokładnie i kleiły do wanny więc pomyślałam, że i z tym może być to samo, a z ubran trudniej usunąć ta osłonkę niż z wanny, jedynie wyprać drugi raz... No cóż, przynajmniej już wiem, żeby nie kupować. Może się to sprawdza przy praniu 90 stopni? ale w 90 stopniach to ja rzadko piorę.

Miałam kiedyś do kąpieli takie kapsułki i też nie rozpuszczały się dokładnie i kleiły do wanny więc pomyślałam, że i z tym może być to samo dokładnie tak jest

Gość *jula*
Polecam ariel gel.

Ja polecam ariel do kolorow w fioletowym kartonie kupilam ostatnio w realu, niby pochodzi z Niemiec ;) dopiera super nawet w 40 stopnich nie musze w ogole uzywac odplamiacza nawet do ubranek dzieci. Tylko z deka drogi jest :( ale warto.

Gość Sawa83
hmm.. ja ich używam już drugi miesiąc albo i dłużej i jestem zadowolona. Nie wiem sama,... ja tam nie zauważyłam żeby mi się coś przyklejało. Piorę głównie w 60 stopniach i to z pełnym bębnem. Używam tych fioletowych (mają piękny jak dla mnie zapach). Raz kupiłam te pod marką własną Auchan, ale kapsułka sama mi pękła w opakowaniu i pozalewała pozostałe. :-/ Wróciłam więc do tych z Ariela.

Gość gość
te kapsulki ariela sa bardzo dobre

Gość gość
Kapsułki są rewelacyjne. Osłonka się rozpuszcza, nawet w 40st. - przynajmniej u mnie. Dobrze dopiera ściereczki, ręczniki. Rzeczy po praniu cudownie pachną. Używam 2 wersji do białego i kolorów.

Gość gość
Oslonka sie rozpuszcza itd ale nie usuwają plam

Gość gość
Ja używam kapsułek z Ariela i jestem bardzo zadowolona, pranie czyste i pachnące. Nawet dziecięce ciuchy się dopierają bez odplamiacza. Wszystko się rozpuszcza w 40 stopniach nic się nie klei i nie zostawia śladów. Używałam do kolorów, teraz dokupiłam do białego. POLECAM!!!

Gość slask
Tak piore z kapsulkami Ariel sa bardzo dobre. Piora swietnie. Natomiast reklama z P Malgorzata o kapsulkach PERLUKS jest nie bardzo przejrzysta bo nie wiem czy sa lepsze od ARIEL chyba nie bo nie wierze w reklame z ta Pania. Dlatego bede wszystkim chwalila tylko ARIEL.

Gość gość
ja używam akurat tych z persila z http://sklepzproszkami.pl/ i jestem bardzo zadowolona, jedna faktycznie wystarcza nawet na duże pranie, nie było problemu z dopraniem czegokolwiek, a do tego wszystko bardzo ładnie pachnie i płyn do płukania może być ale bez też się można obejść